Rena rama fiaskot!

Välkommen till min nya blogg!

Här med inviger jag min blogg.

Jag måste säga att jag har låtit bli att börja blogga ända sedan jag fick höra talas om det. Men nu kunde jag inte motstå frestelsen, så jag viger mitt liv åt det här nu. Eller ja, kommer väl att fortsätta med detta i nån vecka till sen är det inte lika roligt längre? En mode fluga kanske man ska kalla det. Vad vet jag.

Nåja. Över till vad detta egentligen handlar om, vardagen i mitt liv.

Helgen har varit ett rent misslyckande. Fredagen såg jag fram emot, min syster Bella skulle ta studenten. Allting gick som det skulle, gästerna kom, jag och mina systrar stod och skrek på Bella och var lite smått galna. Senare på kvällen började jag känna mig lite tung i huvudet. Med tanke på att jag tog ledigt från jobbet den dagen så vågade jag inte stanna hemma i lördags. Anders skulle tro att jag var bakis! Duktig som jag är vaknar jag kvart i nio lördag morgon, känner mig krasslig men skiter i det. Nu jävlar säger jag och tar två panodil. Börjar komma i form, kommer till ICA. Vid 12 känner jag att ryggen börjar värka. Jag får gåshud. Tillslut ville jag bara slänga mig ner på golvet och sova. Jag blev tvungen att åka hem, och när jag väl gjorde det damp jag omedelbart ner i sängen. Sov hela dagen och natten. Igår mådde jag inte mycket bättre. Skulle iväg och partajat igår kväll, men icke. Blev irriterad, arg, besviken ja allt på en och samma gång. Varför skulle jag bli sjuk? Och varför på en helg?

 Well, that's life är väl det enda mottot i såna situationer. Jag vaknade upp idag och kände mig pigg en mört! 36,6°C YES!! Jag for upp ur sängen och såg att det var strålande sol ute. "Helgen blev inte så tråkig ändå", tänkte jag. Ack så fel jag hade. Skulle precis gå ut och sätta mig och steka lite i solen. Plötsligt kommer mamma rusande och säger till mig att det sista du ska göra är att sola och vara uppe och stoja nu när du varit sjuk. Tänk om du blir sjuk igen! Inte nog med det, sen pratar jag lite med Maria och hon vill sticka till stranden. Så jo, helgen blev ett enda jävla misslyckande för min del.

Det är väl bara att ge sig på det igen till nästa helg. Midsommar och Eket väntar och jag kommer vara laddad till max. Ölkubb är det som gäller, ooja.

Nej, nu ska jag bege mig till tvn som har varit min enda trogna vän den här hemska helgen. God afton!


RSS 2.0