Modetips


Vill du få fullkomligt sprudlande idéer åt kläder och få inspiration? Då har jag en sida som du skulle kunna gilla.
http://www.fashiontoast.com/

Det är en tjej från kalifornien, hon bloggar och har en pojkvän som fotar mycket. Hennes sinne för mode är underbart. Jag blev/blir i alla fall inspirerad.

Äntligen icke-rökare

Jag ska köpa boken Äntligen icke-rökare skriven av Allen Carr. De som läst den påstår att de har slutat röka direkt efter och att de inte känt något som helst sug efteråt. Den kostar endast 70kr så det är ingen dyr livsförsäkring.


image94

Hälsa och må bra



Stranden 2008, here I come! Har nu rådfrågat mig själv, resonerat och bollat med tankar och funderingar. För att inte skada mig själv så ska jag verkligen hålla på detta. Inte dra ner, bara följa det. Jag struntar i att människor säger att jag skulle kunna äta hur mycket onyttigt som helst utan att det skulle märkas. Det handlar inte om det. Det handlar om att vara snäll mot sin kropp och kunna få ett nyttigare och längre liv. Det är faktiskt så att man mår bättre om man motionerar regelbundet och tänker på vad man äter. Säga vad ni vill. Och NEJ detta är inget bantningsknep, jag vill bara att min kropp ska må bra inuti. Så, jag har kommit fram till det här:

- Inget godis, chips, läsk, socker osv
- Promenera 15-20 minuter varje dag
- Spinning 45 minuter 1-2 ggr i veckan (beror på hur mycket i skolan jag har)
- Äta regelbundet

Frukost att variera:
- Havregrynsgröt
- Allbrain regular med hälsofil
- Knäckebröd med ost och gurka på

Lunch att variera:
- Salladsrätter i olika smaker
- Omelett

Mellanmål att variera:
- En frukt
- Allbrain med hälsofil
- Knäckebröd med ost och gurka på

Middag:
- Eh.. jaa, det kommer. Haha :)

Dikt

Påskvinternattens köld är hård.
Snön ligger tät på gator.
Däcken slirar på Saab och Ford
alla är sura som satan.
Rimfrosten biter mustasch och skägg,
hönsen vägrar att lägga ägg.
Själv är jag bitter och kulen,
är detta påsk eller julen?

Från Aftonbladet, skrivit av Staffan.

När mamma läste den högt för mig, föll vi in i ett klingande skratt. Eller nej, förlåt, nu ljög jag. Vi skrattade med våra häxliknande skriande skratt som förmodligen skadade grannarnas öron svårt. Visserligen är den lite sen, då påsken precis är över. Men visst stämmer den bra in?

Har försökt logga in säkerligen 239857903874563p986 gånger utan resultat. Blogg.se är något som irriterar mig i princip varje dag numera.





26 mars

Godmorgon, godförmiddag.. ja välj själv människor!
Det var otroligt segt att gå upp idag. Jag vet inte vad det beror på, alls! Har haft lov nu i drygt en vecka, lagt mig i lagom tid (eller iaf sovit mina behövda timmar) och igår gick jag och la mig direkt efter Scrubs. Jag önskar att jag var en morgonmänniska som bara flög upp ur sängen när klockan ringde, helst lite innan. Nu kan jag inte komma på när jag INTE snoozade sist. Visst är det ett j-kla i-lands problem?

Ska ta bussen om 10 minuter är det tänkt, ha en lektion och sedan leka lite. Synd att inte vårens varma solstrålar kunde titta fram idag, det hade varit mysigt att sitta på ett kafé med en latte i handen. Snön ligger även som ett dimmigt täcke utanför. Jag känner starkt för att göra en Madicken. Alltså ta bort all snön så att det kan bli vår!

Nu ska jag strax kila. Ha en bra onsdag!


MEN KOM DÅ!


Det känns bättre. Inte bra, lång ifrån, men lite bättre. Att förlåta, det kommer ta tid. Jag tänker inte älta det här.. Det gör jag tillräckligt inuti mitt huvud redan. Är tom på ord dessutom.


Nåväl.
Jag har precis ätit en oemotståndligt god omelett och väntar på att kaffet ska bli färdigt. Mamsen och jag sitter och gluttar på So you think you can dance och dömer alla som dansat. Inte lätt att låta bli när båda är dansare och har väldigt kritiska ögon :)

Okej, nu kan vädergudarna sluta busa med oss. Låt knopparna komma, värmen och de varmare vindarna. Om inte, så blir jag tvungen att dansa en ritualdans. Den är inte vacker, men de tigger om den!

What's up with that?


Jag låter gärna bli att beställa kläder/skor osv från internet. Jag är alltid rädd att det inte ska sitta som jag vill och att komma ihåg att skicka tillbaka osv är inte heller min grej. Jag har varit ute efter ett (eller ja, inte ett.. utan en i alla färger) American Apparel fodral, men man kan bara beställa dem från nelly eftersom de endast finns i affär uppe i Stockholm. Jag satt och beklagade mig över detta häromdagen och fick höra av mamma att de ha liknande på Gina Tricot. Hon hade tydligen köpt en svart och visade den för mig. Om man syr upp den någon centimeter så blir det hur snyggt som helst. Det bästa med dem är att de bara kostar 129 kronor?? What's up with that? Ge mig :)

Letade precis efter en bild på den, men hittar ingen som man kan ta. Ja, den finns iaf på GT och heter Teodora top!


25 mars

Godmorgon allihopa!
Hoppas ni har sovit gott och drömt underbara drömmar. För det har jag gjort, eller jag har drömt en underbar dröm. Jag kände ett riktigt lyckorus och även då jag vaknade. Helt fantastiskt! Vill inte berätta nu såhär.. Men det kommer en dag kanske :)

Vad är då mina planer för dagen? Tja, med tanke på att det är fint väder ute så blir det nog en promenad. Jag ska duscha, städa undan lite och sen ska jag iväg. Vad ska ni göra?

Klagomål


Hela min kropp värker. Och när jag skriver hela min kropp så är det ingen överdrift, för det är verkligen h e l a min kropp. Fötter, nacke, rygg, händer, armar, ben. Dessutom har min rumpa domnat bort.. När jag reste mig upp för en stund sedan för att ta en glas vatten, kände jag mig som en 90åring. HUR FAN GÅR DET IHOP? Jag ska vara en pigg och alert flicka i mina bästa år. Kan inte någon springa hit och massera min stackars arma kropp? Jag skulle kunna fantisera om att det kommer ett gäng nissar när jag sover som känner för att göra en god gärning. Hoppa runt på de rätta ställena och vips när jag vaknar, känner jag mig som en ny människa. Det ska jag hålla tummarna för. Så känner du någon dvärgnisse eller har en bekant som känner någon, lämna ett meddelande till filuren.


Klockan tickar, jag känner ångesten krypa längst ryggraden (som ja, gör åt helvete ont!!), sneglar snett ut i mörkret. Varför sitter jag uppe, jag är dödstrött och det finns ingenting som roar mig på datorn. En snabb tanke om att det kanske mot all förmodan går något bra på tv susar genom mitt huvud. Men varför ska jag slå på tvn när jag är så trött att mina ögon klibbar ihop? Det är egentligen inte lönt att jag diskuterar med mig själv, då jag utan tvekan kommer sätta mig vid tvn.

Först måste jag nämna att jag har läst igenom två kvinnors bloggar i dag. Fotbollsfrun och en vid namn Elin. Just nu orkar jag inte leta upp länkarna, men imorgon ska jag allt göra reklam för dem. Det var underhållande som bara den!

SÅDÄR! Nu ska jag slita mig.
Sov gott, ny dag imorgon. (VI FÅR SOOOOOOOOL OCH FEM PLUS I SKÅNE!!!!!!!!!!) Jag får ett snabbt lyckorus..

Mitt drömhus


Jag blev helt förtrollad, jag har funnit mitt drömhus. Jag tänker INTE renovera det heller, perfekt som det är nu. Det verkar vara billigt också, då man får lägga bud själv.. JAG TAR DET!!

http://www.svenskfast.se/Templates/ObjectView.aspx?objectid=3E2JGGME52MAF9NN&SearchResultIndex=0

Vilka idioter det finns

Nu är jag trött på all j-vla bullshit. Du och jag L har en jäkla otur med det mesta måste jag säga. Tur att vi är två starka tjejer som kan sätta ner foten när det gäller. Man kan inte ha kakan OCH äta den. Det finns så otroligt många idioter, inte så konstig att det nästan bara blir idioter man får träffa. Hade ett långt samtal precis.. tur vi vet hur saker och ting ska gå till i alla fall, haha.

Sluta vara blåögd, se kritiskt på det mesta och våga ifrågasätta. Det är mitt tips!

Hunkarnas hunk!

image93

Penn Badgley från Gossip Girl. Han är världens hunk! Hade inte sagt nej till en dejt med honom.

Ny design


Jag är otroligt tacksam för Linnéas insatts. Det är hennes förtjänst att jag numera har en ursnygg blogg. Är det någon av er som vill ha hjälp, eller bara läsa hennes blogg? Gå då in här http://linnuah.blogg.se

Tack än en gång Linnéa!

En befrielse


Jag hade skrivit ett långt inlägg som bara försvann. Fan vad arg jag är! Hade för en gångs skull präntat ner en massa vettiga saker. Då får jag istället ta det i korta drag.

Äntligen känner jag mig fri. Redo för att möta nya äventyr och låta mig själv må bra. Ta mig själv i första hand istället för att bry mig om annat som bara tynger ner mig. Jag känner mig befriad. Nu slipper jag allt det komplicerade, och visst är det så att saker är komplicerade ibland, livet är så. Men oftast brukar det ha ett slut och det har jag äntligen fått nu. Nu ser jag allt glas klart, synd bara att det skulle ta så lång tid för mig. Jag skulle ha sett såhär klart för mer än ett år sedan och satt ner båda fötterna på jorden och fatta vilket slöseri med tiden det var. Nu ska jag ägna tid åt mig själv, låta mig få må bra och endast ha problem som går över och låter det komma nya istället. 

23 mars

Har haft en underbar dag idag. Myst med mamma, satt upp tavlor, gått promenad osv. 


Sen blir det mys ikväll :)











En sak till, opålitligt äckel. Känner inte dig. 

22 mars


Nu är det på det igen! Min stackars kropp klarar nog inte mer, men det är bara att bortse ifrån. Jag välkomnar dimman idag med, med öppna armar.

Förfest igår med 5 damer, det var inte nådigt. Fyfan vad kul det var, antagligen den roligaste förfesten jag någonsin har varit på. Indeed!

Långhelg

Ja det blir en hård helg.. Igår var det fest för hela slanten. Blev en aningen obalanserad på mina små tassar :) Jag hade fruktansvärt roligt och det blev en hel del skratt. Det var tänkt att vi skulle dra till kära gamla bar a bar, men det visade sig vara stängt. Så det var hemmafest som gällde. 

Idag ska jag umgås med min familj lite, sen bär det iväg till Ystad igen. Det blir utgång och rakt in i dimman. Jag lovar att det blir en massa dans också! 

Imorgon blir det förmodligen Tingvalla. Det var ett tag sedan jag var där, så jag hoppas det  kan vara givande. 




En sak är säker i alla fall, du tycker att jag betedde mig illa. Att jag ljög och förnekade (ja det VAR fel och jag ångrar det än!) men du då?! Du är inte bättre för fem öre. Sitt inte och klanka ner på mig och berätta hur idiotisk och falsk jag är, när du gör samma sak. Vad är det? DET är falskhet. Är både förvånad och chockad över det. Trodde inte det alls om dig. 

Dagens outfit

image91
Okej, man ser inte så tydligt. Men lite hum får man. Väl?

Skärp: Secon hand
Tröja/tunika: GT
Tights: GT
Skor: Minns inte =)

Hur svårt ska det vara?


Det är så lätt att fastna här. Det tråkiga är att det inte alls är lika mycket uppdateringar ute i bloggvärlden numera, eller det är bara jag som tycker det? Nåväl, jag tänkte vara lite rolig och lägga upp två bilder på mig. Jag själv tycker att jag har förändrats som bara den, och då inte bara med frisyrerna.

Förövrigt så ska jag ut i det soliga, men kalla vädret nu. Måste göra något vettigt känner jag!


Jag tror att det är 3 år mellan bilderna.
På den äldsta (vänster bild) ser jag otroligt snäll ut, visst gör jag? Tillskillnad från den nyaste, jag ser nästan farligt bestämd ut.

Onsdag


Godmorgon på er allihopa!

Ursäkta för igår, hade en allmänt kass dag. Idag känns det mycket bättre och jag var uppe med tuppen (eller ja.. kvart över 9 i alla fall). Det är bra för att vara Josefin, då jag brukar sova alldeles för länge och förstöra hela dagen. Jag har precis druckit mitt morgonkaffe, gett djuren mat och skickat iväg ett lycka-till sms till en vän som har uppskrivning för taxikort idag. Håller tummarna för henne!

Idag är det alltså skärpning. Se framåt och må bra. Har lite planer på att träna idag och kanske gå en runda med min favorit Leia. Att sola hade inte heller varit fel, så det ska jag försöka klämma in också. Det är så skönt med lov..


Vad ska ni göra idag?


Till vilken nytta?

Till vilken nytta ska man verka vara glad hela tiden? Vem mår bra av det?

PODHJIFSÄDJ_PÖOSGHNOSAD


Okej. Då skriver jag såhär istället.

KAOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i mitt huvud


Lite egobilder så här på kvällskvisten

image87
Jag hoppas ni har överseende med min bleka fejja och inte tar mig för någon gengångare... ;)

18 mars


Jag sitter med en mössa och en halsduk på mig. JA jag fryser, vad trodde ni? Har gått och huttrat ända sen igår, och om det är något som jag avskyr så är det att frysa. Jag trodde att värmen i kroppen skulle flöda efter spinning-passet, men ack så fel jag hade. Direkt när jag kom in i omklädningsrummet så började kylan sakta krypa ut i ådrorna. Väl hemma hos S&R fick jag upp temperaturen lite och ännu lite till efter två alvedon. Det är detta j-vla vädret som ställer till det för min stackars kropp. I söndags var det otroligt fint väder, vi var t o m vid Ales stenar och käka glass utan att frysa. Och igår kom snöstormen.. Visserligen har snön inte lagt sig (TACK GODE GUD FÖR DET!!!!) men det är dock kallt, kallare, kallast. Hade inte våren kommit sa dem? Jag tror jag gråter en skvätt..

Måste även gå och fixa min rygg och nacke. Har kopiöst ont och nacken låste sig helt i lördags. Allt går bara fel just nu känns det som. Jag sökte två jobb igår. Den ena genom att skicka in mitt CV via mejl, den andra ringde jag och fick tala in på en telefonsvarare. This far? Ingenting.. Jag måste ha jobb i sommar.. måste måste måste måste. Jag vet inte vad jag tar mig till om jag inte får något? Jag måste ju bara få något. Har fått alla andra åren, varför skulle jag inte kunna skrämma till mig ett till denna sommaren? Usch jag är så orolig. Så orolig att jag blir stressaad.

Blev lite besviken idag också. Skulle få komma hem till A och inspektera den underbara chihuahuan Gizmo, men fick inget svar varken via sms eller samtal.. Hade verkligen sett fram emot det!

Nåväl. Jag har påsklov, jag borde vara gladare. Så därför tänker jag gå ner, ta en kopp kaffe, bylta på mig fler kläder så jag blir ordentligt varm och sen BARA tänka positiva tankar. I stil med:
- Jaa jag kommer snart flytta hemifrån och bo själv. Självklart kommer jag vinna högsta vinsten och vara miljonär i resten av mitt liv. Snart kommer sommaren. I sinom tid kommer jag få känna samma lycka som jag en gång gjort. -

Kan det räcka mån tro?

Dålig humor?


Det må så vara, men jag sitter här i min ensamhet på rummet och gapskrattar åt de här lapparna. Det känns lite löjligt och dumt, jag brukar nämligen inte känna att jag kan skratta högt för mig själv då jag genast kommer på mig själv med att, ja, just känna mig dum. Jag kan ändå tycka att något är hysteriskt roligt, men när jag bläddrade igenom den här bloggen.. Tårarna var inte långt ifrån så mycket jag skrattade. Helt otroligt!

Det här bjuder jag på en måndagskväll, för det behövs! (lägg gärna en kommentar om vad du tyckte om sidan!)

http://arga-lappen.blogspot.com/

Här kommer ett litet smakprov. Ni MÅSTE bara läsa igenom det.


Flukloxacillin Ellem 500 mg

De är stora som hus det dära jädrans tabletterna. Och ont så in i norden  gör det i fossingen nu. Usch och tvi..

MIN FOT :(


Ser ni skillnaden? Min högra fot är jättesvullen och lila. Är påväg att få blodförgiftning så jag fick Antibiotika idag. Ska tillbaka till sjukhuset på fredag för att se så att det har blivit bättre. Så håll tummarna för mig! Kan inte gå i normala skor ju!!

Vänstra                        Högra

Usch det är riktigt stor skillnad på dem.


Egopics!

Vill ni veta vad jag pysslar med just nu? Pluggar och lyssnar på Lazee - Rock away! Så sjukt skön låt. Tycker ni inte?


image76

                                                                                       

Skulle kanske klippa mig snarast?


Lördag


Ska jag summera gårdagen?
Om jag säger som så, när jag och S gick ner för trappan imorse för att ta bussen hem, slant jag med mina skyhöga klackar, ramlade och slog huvudet i stentrappan. Precis vad jag behövde, ett ordentligt jävla slag i skallen.

Idag:
Lyssnar på Laleh, har duschat och använt alla mina underbara krämer (Nivea young serien). Känner mig någerlunda fräsch. Ska fira min mamma idag som fyller FEMTIO ÅR IDAG! Grattis älskade mamma! Stor flicka nu.. haha. Var hos henne i morse med två av mina systrar, åt tårta och drack kaffe. Hur mysigt som helst. Jag ska strax börja sminka mig och klä mig, ska iväg kvart över fem.

Fuck alltså! Min häl mår inte ett dugg bra. Det kvittar vad jag än har för skor på mig, oavsett om jag har skavsår eller ej, mina hälar tål inte skor!!? Jag överdriver inte när jag säger att det är inflammerat så in i helvete att HELA jävla hälen är blå/lila och hård. Förmodligen finns det en stor mängd vätska under huden för det trycker på. Jag kan inte ha några fina skor på mig ikväll ännu mindre någon annan dag i veckan, piss. Jag som älskar att variera mitt skoval.


Längtar.. väldigt mycket. Hela tiden.

VA FAN?!


Jävla fucking idioter. FAN vad sur jag blir. De valde den absolut fulaste bilden de kunde. Det finns INGA SOM HELST FINA DRAG I MITT ANSIKTE PÅ DEN JÄVLA BILDEN. Härligt att de tog en där man såg mitt jävla bh-band också. Helt seriöst så är nog min bild den absolut FULASTE av de alla. Kan man inte få klaga?? BE DEM ÄNDRA BILD??!

En kram? Någon?



image74              


Någon som känner för att utdela en värmande kram till mig idag? Känner mig så fruktansvärt låg.. Matten funkar inte överhuvudtaget, jag känner mig bara som världens mest korkade person i hela världen. Vill bara krypa upp i någons famn och få känna att jag duger idag. Vädret gör inte saker och ting lättare heller.. Fyfan vad jag hatar den här dagen!

Fuck..


Gud vad sur jag blir. Vill inte ju! Är för snäll för att säga nej också. Jag vill inte åka dit med henne/dem!? Hon tjatar också hela jäääävla tiden. What to do?!

Godmiddag!


Sov hos S igår och fick en rejäl sovmorgon. Vaknade kl 10 och gick sen ner till Snuggles och tog en latte med R och E. Jäkla väder det är ute, regn och blåst. Det gör inte mig mycket gladare i alla fall.

Usch, igår var en jävla otursdag för mig. Glömde mina nycklar hemma hos pappa i tisdags (tror jag det var?). Igår när jag skulle hem kom jag på att jag inte kom innanför dörren och mitt bankomat kort låg även inne i lägenheten. Jag ringde min syster och frågade när hon kom hem, klockan 17-18, PISS! Ringde mamma, hon skulle sova i Kristianstad pågrund av jobbet, och slutligen ringde jag min lillasyster som hade lånat ut sin nyckel till mammas kompis. Fick snabbt ringa mamma igen och frågade var B var någonstanns och mamma förklarade att hon jobbade på arbetsförmedlingen i Ystad. E (som var med mig) ringde sin pappa och frågade var arbetsförmedlingen låg, vi traskade dit och fick tag på B. Hon hade inte med sig nyckeln till mammas lägenhet utan fick istället HENNES lägenhetsnyckel, tog bussen till sjöbo. Gick till hennes lägenhet, hämtade nyckeln, gick till mammas lägenhet och låste upp. Bytte om, tog mitt bankomatkort, gick till stationen och tog bussen tillbaka till Ystad. Gick bort till afm, lämnade nyckeln och kunde pusta ut. Jag insåg att det inte var alls kul att vandra runt på Ystads gator i 2 timmar (i väntan på att S skulle komma hem) så jag ringde min kära vän E och gick upp till henne.

Tillslut blev klockan halv sex och jag gick bort till S. Vi satt och spelade kort hela kvällen och sen gick vi och nannade. En mycket stressande dag, som ändu slutade ganska lugn. Blev även glad över ett sms igår :)

Ord och inga visor


Du har rätt. Jag ska hålla på det jag sa förra lördagen, inte bli blödig. Det passar sig inte. Jag dras med för lätt, jag vet det. Blir extra känslig och säger saker innan jag hinner tänka. Jag vet att det vi har sagt är det bästa alternativet för att det överhuvudtaget ska kunna bli något. Och nej, jag tänker inte gå och bli otålig. Som jag har sagt, det tar den tiden det behöver. Jag påverkas för lätt av saker som sker i stundens hetta bara. 

Veckans planering


Onsdag: Skola, sen ta tåget in till Malmö och möta upp A. Därefter hälsa på S på jobbet, sen till Ystad med S. 
Torsdag: What to do.. what to do?
Fredag: Födelsedagsfest för A&M
Lördag: Mamma fyller 50 år, planer för hela kvällen :)
Söndag: What to do.. what to do? 

No words..

När varje andetag känns som det sista,
när döden viskar ens namn så finns du där.
Du bar mig genom skuggornas dal tillbaks till livet,
gav mig en anledning att förbli den jag är.
Du visade mig innerbörden av ordet tillhörighet,
säg nu hur ska jag leva när vi lever isär?

Vägen blir smalare fokuseringen skarpare,
banden blir starkare ju mer tid han ger oss.
Lova mig trohet och evig respekt, 
så ger jag dig allt jag har plus allt som du ber om.

Tanken av ett liv utan dig får mig att falla ner på knä,
ber till gud att vi en dag delar ett barn
delar en dröm att det alltid är du och jag.
Spelar ingen roll vad folk säger, spelar ingen roll
vad dom gör. För jag vet att vi lever för varandra, 
kommer alltid vara tillsammans tills dagen vi dör.

Med handen på korset så svär jag dig trohet,
min önskan i livet är att se DIG i mina söner.


Ingen rubrik


Jag vet inte. I'm so confused. Vem är jag och vad är jag värd och inte värd? Känner mig ibland  så... ja. Vad är det jag går runt och hoppas på? Ena stunden är jag helt säker på att allt faktiskt har hänt och det var på riktigt. Å andra stunden så tvekar jag och känner att nu är det inte alls så längre? Det jag känner och vill finns där. Det känns bara som att jag inte räcker till. Fö'låt för att jag gör er förvirrade. Jag är minst lika förvirrad själv. Lura inte mig bara... 

Jag får panik!


Hade precis tagit på mig min polotröja, jacka och skor när jag märker att nyckeln inte ligger i min jackficka. PISS! Där sitter min skåpnyckel och nyckeln till mammas lägenhet.. Den ligger hemma hos pappa, men jag kommer inte kunna ta mig dit förrän imorgon eftermiddag och jag behöver komma in i mitt skåp imorgon?! Jag glömmer alltid saker när jag stressar. Varför i helvete la jag av nycklarna när jag var hos pappa ens? Mamma har även en dörr som fungerar som så, att när man stänger den och går ut i trapphuset så MÅSTE man ha nyckel för att komma in.  Detta innebär att jag kommer inte kunna lämna lägenheten om jag vill komma in igen. Jag ringde Matilda för en liten stund sen och det visade sig som tur var att hon var i sommarbyn med bussen och är snart här. 

Eftersom pappa har blivit opererad idag så kan han inte köra och mamma är inte hemma förrän cirkus 23 ikväll.. Jaja, jag antar att Psykologiboken och svenskböckerna får ligga och damma lite i skåpet imorgon. Det finns inte så mycket att göra åt det. 

Cigaretter / cancerpinnar


Vaknade i morse och fick syn på strålande sol och blå himmel genom fönstret. Jag blev genast på glatt humör.. tills jag reser mig upp och får se ett j-vla snötäcke!? WHAT THE F-CK is happening? Vädernissarna förklarade vår förra veckan om jag inte är helt ute och cyklar? Well, well får väl göra som mamma säger och åtminstone glädjas över att det är sol ute. Hon har rätt, man måste glädjas åt småsaker för att kunna uppskatta något överhuvudtaget. 

I skrivande stund sitter jag själv i mammas lägenhet och funderar starkt på om jag ska våga gå ner till Uno's och se om skinnjackan är kvar. (jag vet att OM den mot all förmodan är kvar så kommer jag köpa den.. tillåter min ekonomi det tro?) Jag funderar också på om jag ska köpa det där paketet med långa fina cigaretter i eller om jag ska försöka hålla mig? Vad gör man i en sån här situation? Begären vill bara ta över och det är svårt att stå emot frestelser. Jag trodde aldrig att jag var så beroende av nikotinet som jag faktiskt är. När jag tänker tillbaka på hur länge jag faktiskt att rökt de här cancerpinnarna så förstår jag varför. Jag minns inte exakt när jag började röka (13 år kanske..?) men det var inte förrän jag var 15 fyllda som jag ALLTID hade cigaretter på mig, eller ja åtminstone nästan alltid. Idiot Josefin, varför började du ens med skiten? Lina berättade för mig hur mycket pengar hon har lagt ner på cigg och jag blev vettskrämd och skämdes. Jag vågar inte ens räkna mina utgifter.. 

Nåja, jag måste fördriva tiden på något sätt och vem vet, jag kanske kan fynda nere på Unos i alla fall? Komma undan billigt är aldrig fel. Jag håller tummarna åt mig själv.. haha. 




SHIT! Blev precis livrädd. Fläkten i köket knäpper otroligt högt och jag hoppade 2 cm från stolen, minst! :)

En illusion?


Tankar och minnen fladdrar snabbt förbi inuti mitt huvud.
En dröm, en underbar dröm har jag fått drömma nu. Låt den aldrig ta slut.

<3

Reklam


Oh my god! Har någon sett den nya Telia reklamen? Alla dem har varit så klockrena, men den här slår nog alla. Ni vet paret, killen och tjejen (hon som är dotter till pappan och storasyster till den lilla killen!)? Han tillsammans med två killkompisar sitter i soffan framför tvn och helt plötsligt börjar det ta av sig tröjorna och spänna musklerna. Då kommer två tjejer in och det blir genast pinsam tystnad. Antagligen låter det inte så jäkla kul nu, men ni måste se den. Jag drog på smilgroparna i alla fall :)

Och med tanke på hur mycket jag avskyr reklam och smutskastar i princip allt som avrbryter mitt tvtittande så bara MÅSTE ni också gilla den.. Right? Skämt å sido..

Blogtoplist


Upptäckte att jag låg på 48onde plats på blogtoplist. Är det någon som vet vad det baseras på? Är det antal besökare, hur aktiv man är med inläggen eller hur många kommentarer man får? Jag har ingen aning. Kanske skulle klicka mig in och se om jag får något svar på det. Himla kul i alla fall, med tanke på hur många som faktiskt bloggar.

Jag har nu druckit 2 koppar kaffe och tänkte ta en till. Sen får det vara bra! Blir nog darrhänt annars :) Jag och L har en utmaning idag. Vid 3-4 ska vi röka vår sista ciggarett.. NÅGONSIN!? Jag vet inte alls hur jag ska klara av det. Jag har laddat upp med att röka snart 25 ciggaretter sen igår vid 18tiden.. Det kanske inte är så bra? Jag vet inte. Är det någon som har något riktigt bra tips på att sluta röka?


Sådär!


Nu är jag back on track. Fick lite respons på mitt förra inlägg, bra respons! Visserligen var det bara tjejer som kommenterade, men å andra sidan så var det en tjej som skrev inlägget som jag reagerade på.

Hoppas nu att alla ni som en gång har hittat hit, hittar tillbaks igen. Jag riktigt myser när jag går in på statistiken och ser hur många som har varit och besökt mig. Ni är underbara!

Måndag och ny vecka.. Har ni något speciellt ni ska göra?

Lättklädd, som bäddat för våldtäkt


Jag blev helt bestört när jag läste ett blogginlägg imorse (minns inte var). Hon skrev att tjejer som går ut och festar lättklätt i princip får skylla sig själva om det blir våldtagna. Då måste jag bara fråga en sak, vem fan ger rätten till killen att antasta en tjej som säger nej? Det kvittar om hon har en kort kjol på sig eller ett urringat linne. Säger en tjej nej så är det ett nej. Det ska respekteras hur man än är klädd. Jag kan hålla med om att man drar till sig onödiga blickar och killar om man går ut i mini-kjol/-klänning/-shorts osv, men inte fan betyder det att hon vill ha sex!


Sånt gör mig så otroligt arg..


Vad glad jag blir!

Det är bara fler och fler som kommenterar och som besöker mig. Hur hittar ni hit? Det gör mig på jättebra humör idag! Hoppas de flesta av er hittar tillbaka också. Kan man säga tack? I så fall gör jag det. Tack alla unika besökare, ni gör min söndag :)

image71

Lekt lite med camen

Det blir urusel upplösning, men kameran är i min lillasysters händer någon annanstanns (Gud vet var!).
image70


image69

Söndag, oh härliga söndag


Jag bara älskar söndagar! Visst, det är trist som fan att det är måndag imorgon. Men söndag är faktiskt en riktig vilodag. Förresten, jag slänger upp en dagens outfit senare! See ya!

Vad händer?


Loggade in på min blogg som jag brukar göra när jag vaknar. Vad upptäcker jag då? Mina besökare har ökat drastiskt, är uppe i nästan 200 personer på en dag nu? Haha. Det är hur kul som helst, snacka om att göra min glad ett snäpp bättre och ljusare!

Inatt vaknade jag av att Leia (min hund) morrade/grymtade. Jag tände lampan och steg upp eftersom jag trodde att hon ville bli utsläppt, istället stirrar hon bara på mig och lägger huvudet på sne. Jag går tillbaka till min säng och klappar på sängen och säger "kom då!". Då hoppar hon glatt upp och lägger sig raklång bredvid mig. Antagligen har jag i sömnen puttat ner henne från sängen och så trodde hon väl att hon inte fick komma upp igen. Min lilla prinsessa..

Jag vaknade ännu en gång runt åttasnåret och upptäcker till min glädje att det är blå himmel och strålande sol. Jag somnar om och nästa gång jag vaknar är himmelen täckt av moln.. Trist!

Nu har jag i alla fall stigit upp, ätit en youghurt, druckit ett glas multi och en kopp kaffe. Jag tänkte pröva Dior Bronze. En self-tanner som ska ge en naturlig och något glänsande solbränd färg. Någon som har testat den?

image68

Malmö street model


Hittade en rolig grej i Metro idag. En möjlighet att bli sminkad, fotad och stylad på Hansa. När du blivit fotad lägger de upp bilderna på Metros hemsida och där sker röstning på bidragen. Jag ska nog fan ta mig pallra mig dit och kolla om det kan vara något. Man vet aldrig. Dessutom kan det nog vara fruktansvärt roligt att få göra en sån sak.

RSS 2.0