Söndagen i mitt liv


Det är helt otroligt vad som kan hända på en dag. Allt som man har trott på, det suddas ut som om det aldrig hade funnits. Mamma vill att jag flyttar med till Malmö.. Och varför inte säger jag då? Vad är det som håller kvar mig här..? Det finns ingenting här att hämta för mig. Du var det som höll mig kvar i den här hålan och nu finns inte vi längre. Jag vet att det är bäst, men det är jobbigt att bara släppa taget sådär. Jag älskar ju dig ändå, det finns ingenting i världen som kan ändra på det. 

Slut på det tråkiga och dystra kapitlet av mitt liv (även om en stor del av vårt förhållande har varit underbart). 
Nu är det nya friska tag som gäller. 

Igår åkte jag, Malin och Johan till Sebbe för att hämta upp honom och Sara. Sen åkte vi till Big Bowl och hade så underbart j*vla kul! Det var längesedan jag skrattade så mycket som jag gjorde den kvällen. Idag mådde jag piss, som förväntat (och förtjänat för den delen!!). Jag begav mig till Malin där Sara också var. Därefter åkte jag hem och fick reda på den hemska grejen.... Pappa körde mig till Malin igen och där blev jag serverad tårta :) Resten av dagen tillbringade vi hos Johan framför tvn. Malin, Malin, Sara, Stoffe, Johan, Jag och Sebbe. Ett glatt litet gäng som fick magknip av skrattet som klingade mellan väggarna! Detta har lätt varit den roligaste söndagen på läääääänge!

Over and out. 

Funderingar


Varför är det så lätt att säga hur man tycker att någon annan ska bete sig, när man själv inte gör det? Det är en sak att fundera över..

Vad ska uppnås för att man ska vara lycklig? Är det verkligen så att om man är älskad och älskar personen tillbaka och man har det bra, är det så att det är allt som ska behövas? Jag hörde en kvinna som sa att hon hade kunnat bo i ett ruttet skjul, bara hon bodde där med sin man och hade det bra. Hur definierar man lycklig? Ännu en sak att fundera över.


Den perfekta killen:

Det är han som
Är han som stannar hemma från en utekväll för att få umgås med dig.
Det är han som stannar vaken för att se hur du sover och kysser dig på pannan. 
Han som tar din hand när ni är med vänner och han som säger till dig hur lycklig han är att du är hans.
Han som säger till sina vänner: '' Hon är den rätta...''

Rusk och regn


Jag har rökt aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalldeles för många ciggaretter idag. Min plånbok gillar inte det!
Dessutom hatar jag skolan just nu. Vi har så fruktansvärt mycket att göra och jag har varken tid eller ork att sätta mig ner och göra något åt saken. 

Igår var jag hos Sara och hälsade på. Madde fyllde år så hon var uppe en vända och fick lite uppmärksamhet :) Sen gick jag, Phille och Sara för att äta på kina resturangen i Ystad. Jag som inte är särskilt glad för kinamat beställde in en pommestallrik. Servitrisen blev jättesur :) Haha!

Imorgon börjar jag tjugo i ett. Så jävla nice! Behöver en sovmorgon.. Är uppe alldeles för länge på nätterna. 



Vad kan man göra egentligen
? Kan du inte bara tänka på alla fina, underbara stunder och förstå att så kan vi två ha det IGEN. 
Ge det en chans på fredag! Som vänner, sen kan man fundera vidare efter det... Vad kan man förlora på det? 
Om jag bara hade kunnat förstå dig.. Det känns bara som att jag kommer få en avvisning på torsdag. 
Gud, ge mig kraft att orka!!!! Och vädret gör fan inte tillvaron roligare..... 

Hoppas ni läsare har det bra i alla fall. 

RSS 2.0