Packa väskan för nu åker vi!


Då har dagen kommit. Avresa kl 16.00 från Föreningstorget, med Öland som slutmål. Äntligen!
Jag har sett fram emot detta äventyr. Hoppas att mina förväntingar inte är för höga, så att jag ska behöva bli besviken. Men det är som man säger, "Det blir vad man gör det till". Jag har bestämt mig för att försöka hålla tillbaka min egoism när alkoholen rusar i blodet. Jag har för vana att bli som en annan människa och det vill vi inte vara med om denna fantastiska resa.
Nu har dessvärre ett problem uppstått. VAD SKA MAN PACKA? Jag vill inte ha med mig för mycket, men jag vill heller inte stå på en Ö och reta gallfeber på mig själv därför att jag inte tog med mig en viss sak. Jag förstår nu Saras frustration! Nej, jag får väl helt enkelt sätta mig ner med penna och papper, skriva ner, ta bort och lägga till. Men först ska jag slå upp en kopp kaffe till mig och Henrik (som snart är tillbaka från Tomelilla) och njuta av en cigg.

Igår var det den tredje dagen jag jobbade på Bella Vita. Jag trivs som fisken i vattnet och ser goda möjligheter för att bättra på den sociala biten. Tråkigt nog hade vi endast 3par gäster igår så dagen sniglade sig fram och klockans sekundslag tycktes gå bakåt. Nu ska jag däremot njuta av fem dagars härlig semester med en bunke vänner, glada miner och alkoholintagelse utan dess like!

Ha en förträfflig midsommar Sveriges befolkning!  
Och för alla er som har köpt en Hästens, lycka till med vädret ;)

sol vind och vatten, höga berg och djupa hav


Nu är det sommarlov. Synd att inte vädret kunde styrka det.. Förhoppningsvis bättrar det sig.
Jobbar nu på Bella Vita i Ystad som servitris. Jobbade första dagen i söndags och det gick hur bra som helst! Det blev i alla fall inga krossade glas. Veckan som har följt har innehållt stranden med Sara, skolavslutning, firande av mig systers 27års dag, Davids studenskiva, beställt tid för tatuering, montering av Tomme och Duddels kök (JAG satte ihop stommarna till överskåpen!!).

Har sovit jättedåligt de senaste nätterna. Ligger och vrider på mig och vaknar hela tiden. Kan inte förstå vad det kan bero på. Hoppas att det blir bättre snarast! Idag har jag inte gjort något vettigt. Hade tänkt ta en lång promenad eller cykla en runda, men vädret tillät inte det. Jag har istället diskat, glott på tv och löst miljontals sudoko. Faktiskt väldigt avslappnande att inte göra något vettigt alls. Har en ro i kroppen som kanske kan få mig att sova bättre inatt? We'll see. Snart är klockan fem vilket innebär att jag får fundera ut vad jag ska ha på mig ikväll. Det vankas 20års fest för Sara och Benna. Det blir säkert roligt!

Om knappt 4 dagar är det avresa från Sjöbo till Öland. Det blir 5 dagar av nonstop-party med människor jag älskar. Kan sommaren få en bättre start? Jag tror knappast det. Efter det ska jag tatuera mig, lönen kommer in på mitt konto och jag börjar jobba ordentligt. NICE!

Naaj, nu är det dags för en cigg och planering av kläder (då mina planer snabbt gick i stöpet efter att ha kollat ut genom fönster i morse och fått känna på kylan).

Ha en fortsatt trevlig helg!

RSS 2.0