Tårar


Idag satt jag på bussen och grät. Det var väldigt tyst jag grät, för att ingen skulle märka. Tur hade jag också då jag hade på mig mina stora brills! Anledningen? Jaa, ganska fånigt egentligen.. brukar aldrig gråta till böcker. För ja! Det var fan ta mig en jävla bok som fick mig till att börja lipa. Jag kände verkligen med tjejen.. Efter två månader så förstod hon att hennes man faktiskt hade dött, att han inte fanns kvar längre. Sättet författaren beskrev det på fick mig verkligen att känna med henne.. Jag hoppas aaaaaaaldrig att jag får vara med om en så hemsk upplevelse.

Nåja..

Förtillfället känns det mesta så otroligt meningslöst. Jag vill ha något som får mig till att vilja .. jaa.. orka? En mening med livet, om man nu ska låta riktigt filosofisk och viktig. Självklart har jag en mängd saker som borde få mig till att tycka att allt är väldigt meningsfullt men av någon anledning har jag svårt för att få grepp om det.

Jag går runt och hoppas på att jag inte ska bli sårad.. igen. Jag tänker hela tiden att jag INTE ska vara för hoppfull, att jag inte ska tro på det.. Men fyfan vad svårt det är att låta bli. Antagligen är det väl bäst att tro det värsta så kan det bara bli bättre..

3 dagar sen

Ja nu är det tre dagar sen jag skrev.. Jag hade en riktigt bra helg!

Nu är det måndag och den här dagen har varit enbart piss. Det började med att jag vaknade upp med världens jävla illamående.. bestämde mig för att jag inte skulle åka in till Malmö och ta den sista sprutan för livmoderscancer, men i sista stund ångrade jag mig. Så nu är det gjort och jag köpte ett par nya byxor idag för att "fira" att jag fått min lön idag. Dock har det varit riktigt segt. För det första har det varit kallt, regnigt och blåsigt och för det andra fick vi punktering på vägen hem så vi blev försenade med 1 timme. Illamåendet sitter fortfarande i vilket resulterat i att jag inte har fått i mig något mer än en grovfralla och lite vindruvor. Idag hade jag helst av allt velat sitta uppkrupen i en varm famn och få känna mig trygg. Få känna mig omtyckt, trygg och behövd.. Alltså, detta är ingen bra måndag.

Summering



Ja, såhär ser min förmiddag ut, eller jaa HAR sett ut. Min redbull dricker jag fortfarande, jag har ännu inte varit på dansbandsgalan (jaaa det låter kanske bonnigt, men det ska bli fantastiskt roligt då en massa gamla vänner ska dit!), MEN en konstig sak har hänt med mitt bankkonto. Därav bilden på min kodrbricka till internetbanken ;)

Jag vandrade ner för att ta ut pengar (skulle handla förköp!), och då ta ut min allra sista hundralapp för helgen. Efter den 100lappen skulle jag varit pank fram till på måndag då min lön ska bli utbetald. Som sagt så tog jag ut pengar och tog även kontouppgift.. Eh det stod att jag hade fått in en lön i dag på 913,75 kronor. "SAY WHAAAT? Vad för jääävla lööön?" På min lönespecifikation står det att jag ska få ut cirkus 3000 kronor och den ska bli utbetald den 26maj, alltså först på måndag. Var kommer dessa pengar ifrån och varför skriver de inte Lön och sen vilket företag? Jag är så förvirrad att jag inte ens kan glädja mig åt detta. Kanske är det så att jag får 900 nu och resterande 2000 på måndag? AHHHHHH!

Det KAN vara så bra att någon har skrivit en fel siffra när de ska betala ut någon och så har det ramlat in på mitt konto.. Men så bra är det antagligen inte. Nu vill jag att det ska bli måndag så att jag kan se vad jag får då. Eller nää, jag vill först avnjuta min helg.

Godmorgon!

Idag är det oehört fint väder, klockan är endast nio och jag är inte alls trött! Inatt sov jag väldigt oroligt, vaknade flera gånger och det tog hundra år innan jag kunde somna om igen. Idag är jag hemma från skolan.. Anledningen? Dels för att jag har sjuukt jävla ont i magen, kramper och grejer och dels för att jag inte alls kände för det. Mm, kasst av mig att göra såhär när det endast är knappt två veckor kvar.. Men jag kände verkligen att jag inte ville dit där idag.

Hur som haver.. Idag ska jag träffa en gammal bekant som jag inte träffat på hur länge sen som helst! Det ska bli oehört kul och jag ser verkligen fram emot det. Det står party på schemat ikväll! Woho

Jobbat

Ikväll är jag lite rädd för att somna. Mitt hjärta har smärtat hela dagen och jag andas fruktansvärt tungt. Säkerligen är det inget att oroa sig över eftersom det tydligen inte är så att jag har några problem?!.. Men jag tänker ändå försöka vara uppe så länge som möjligt eftersom jag är hemma själv och skulle det hända något så, ja. Visserligen är inte risken så stor. Just in case liksom!

Annars gick det bra att jobba idag. Träffade två väldigt trevliga människor. Det var otroligt lite folk som jobbade idag och jag vet inte vad det berodde på? Fick sälja roliga saker och lyckades komma upp i högre timlön, så jag är heeelnöjd =)



Det gör ooooont =(

AHsöishfpiahjgo

Fyfan vad ledsen, arg och besviken jag blev idag.
Fick höra världens roligaste kommentar idag.. "Men du ser ju inte så smal ut!"
Neeej och nu känner jag mig 18709948632587346589gånger fetare än någonsin.. Att en jävla kommentar kan få en till att bli så nere? Hade det inte varit för att vi var på en allmän plats med massa människor runtomkring så hade jag fan börjat gråta!!


Onödig information


Världens dryyygaste morgon. Mamma började tjaffsa som bara den och möjligheten att "fly undan" är inte så lätt i en lägenhet med 3 rum varav endast två stycken går att stänga dörren om.


Jaha.. Så nu sitter jag och väntar på att Historian ska börja, sen vet jag inte hur resten av lektionerna ser ut. Har vi någon matte, har vi engelska? Det är den stora frågan! Jag har även ett annat problem. Jag behöver handla cigg och affären här utanför tar inte kort, vilket betyder att jag måste gå och ta ut pengar. Roligt då att jag inte har NÅGON cigg kvar?! Icke..

Godmorgon!


Inatt har jag nog sovit hela... 4 timmar! Tadatadata...! Drömmer otroligt konstiga drömmar också.

Jaja.. Det är i alla fall fint väder idag och jag är pigg trots den dåliga sömnen. Trist nog ska jag jobba i eftermiddag, men det är pengar jag tjänar så jag överlever ändå =)

En tornado i huvudet


Det är så sjuuukt många tankar som snurrar i mitt huvud nu. Mer eller mindre en tornado som sveper runt där inne! Det är endast 2 veckor kvar i skolan innan sommarlovet tar vid, men jag känner att jag inte orkar. Min lust att kämpa de sista veckorna är som bortblåsta, det känns inte meningsfullt för fem jäävla öre. Jag känner mig som en zombie när jag sitter på lektionerna.. Jag hör ingenting, kan inte fokusera.. För jag VILL inte fokusera! Jobbet är okej, därför att där har jag inga krav, ingen press. När jag kommer dit där så är jag mer eller mindre anonym vilket är otroligt skönt. Hemma är det okej så länge jag får vara själv. När mamma inte är här så känner jag att det hade vait mysigt med lite sällskap, men  när hon väl är hemma så vill jag bara vara själv.

De enda gångerna jag kan säga att jag faktiskt lever, det är på helgerna. Jag vet att det låter dåligt och att man inte ska dra till med sånt, men när jag festar så mår jag bra. Det är liksom ÄRLIGT glädje! Jag släpper loss, skrattar, träffar nya människor.. ja, jag lever helt enkelt.

I veckorna lever jag på ångest, ångest och åter ångest. Jag känner att jag inte vill ha någon samhörighet med någon, för då gör jag bara folk illa.

Ååååh en sån usel dag jag har idag.. Känns som de flesta har varit det de senaste dagarna, tyvärr. Jag ser däremot fram emot fredag, då är det nämligen HELG!

Ocensuerat


Ja, som ni kanske har märkt så blottar jag mer och mer av min vardag än innan. Anledningen är att jag MÅSTE få skriva av mig. Ni som finner det stötande, triggande.. what so ever, snälla läs inte då. Vill inte skada någon annan!

"Eeeeh, STICK"



Mmm, så lättlurad är jag inte. Jag VISSTE att ingenting hade förändrats.. jag bara kände det på mig. 1-0 till mig!!



Lyckades undkomma tårtan idag.. illamående funkar alltid! Jag är ledsen människor men synen av all grädde och non-stop bitar fick det till att rinna svett i pannan på mig. Jag klarar inte av det! Och ska jag vara ärlig så ville jag inte, jag kände inget sug.. alls.


Lite funderingar


Förlåt om jag låter kantig och kall nu.. Men jag tycker det är lite jobbigt när mina syskon kommer hit. Missförstå mig inte, det är inte det att jag inte tycker om dem! Dock är jag så van vid att vara själv, så jag känner mig.. hmm.. trängd. Massa människor runt om mig, prat, datorn är upptagen, kan inte träna hur mycket jag vill.

En sak jag har funderat på, som jag inte borde tycka va fel, det är att jag vill bli behandlad som en prinsessa av min pojkvän (ja NÄR jag har pojkvän). När jag skriver det så känns det egoistiskt, men visst är det så att nästan ALLA tjejer på något sätt vill det? Jag menar inte då att killen i förhållandet ska bli behandlad annorlunda!


Idag..

Har jag varit en köldbit hela JÄVLA dagen. Men jag får skylla mig själv som är för optimistisk när det gäller vädret. Ni som läste mitt inlägg igår kanske la märke till att jag skulle dra ner på mina inköp? Mm.. Vad gjorde Josefin idag?! Jo, hon köpte ett par skor. Vääääldigt billiga skor, visserligen, från H&M (98:-) som skrek efter mig.. Det är sant! Jag kunde inte stå emot skönheterna, det skrek liksom "JOSEFIIIIN VI VILL BESMYCKA DINA FÖTTER!!!". Haha =)

Bev lite arg på en tjej idag som pratade precis som om hon visste mer än mig. Jag hade bara lust att skrika "FATTAR DU INTE ELLER?!".. men jag lät bli då det egentligen inte är särskilt väsentligt. Eller ja, hon har inte med mitt liv att göra helt enkelt.


Panik inför ikväll.. Riktig jävla ångest-panik-känsla..

NÅGON FÖRÄNDRING?!

Fan vad kass jag känner mig idag. Riktigt dålig! Ingen märker någon skillnad på mig, vilket betyder att det inte har skett några förändringar!!!! All den tid och kraft jag lägger ner, det ger ju inget resultat?! Ett tag tänkte jag att, kanske är det så att människor i min omgivning är rädda för att konfrontera mig..? Men sen kommer jag på mig själv med att det har de inte haft några problem med innan.. Så varför skulle det vara någon skillnad nu?

Tog en låååång dusch innan. Jag stod där säkerligen i 20 minuter, nästan på högsta värmen. Ändå frös jag. Det beror nog på att jag är oehört trött.. Det blev inte många timmars sömn i natt, då jag somnade först halv tre och vaknade titt som tätt. Klockan ringde kvart i nio och då flög jag upp. Däremot känner jag nu att jag är dåsig som bara den.

Shoppade loss i lund idag helt själv. Det var faktiskt rätt skönt och jag tog mig en lång promenad när jag var nöjd med mina inköp. Det blev endast saker från Gina, men även ett par "byxor" från H&M. Slänger upp bild så ni får kika själva. Allt var dessutom på rea.. duktigt av mig. Men jag måste sluta handla så mycket kläder nu, det har blivit alldeles för mycket de 2 senaste veckorna.


image107

Visst ser jag RIKTIGT hård ut här? Haha.. Det är innan alla människor kom på min och syrrans 18års fest den 19 april i år. Men det är väl så folk känner mig, hård som sten? Tss =)
image108

Vilken dålig dag jag har..

Ja, förlåt för att det är så mycket negativa inlägg idag, men jag känner mig inte alls på topp idag. Ni som följer min blogg vet att jag har skrivit om hårförlängning och att jag vill ha det. Dessvärre vet jag inte om jag kan det nu längre.. Jag tappar fruktansvärt mycket hår förtillfället och det kanske är bäst att klippa det kort då? Fan, jag som inte vill ha kort hår längre.. Dumma hår!!!
image106

Brrr!


Sitter nu och fryser i hela kroppen. Alla kroppsdelar känns som isbitar. Funderar starkt på att ta en varm dusch, men det sägs ju att man inte ska göra det när man precis solat solarium. Stämmer det att det inte ska vara bra? Det finns ju så mycket myter och skit.

Jag funderar på om jag ska gå och handla en havredryck eller nåt, den är slut här hemma och jag behöver nog lite näring. Nu har det också slutat regna så man slipper ju bli blöt i alla fall.

Hmm.. det blir nog att jag funderar en liten stund till =)

Faaaan

Jag klarar inte av att sitta hemma själv. Anledning till att jag skriver igen är för att annars hoppar jag väl på träningsmaskinen här hemma.. Varför måste jag hålla mig så jävla sysselsatt istället? Det hade varit faaaan så mycket bättre om jag bara hade kunnat koncentrera mig på att göra ALLT skolarbete som ligger i en stor hög på rummet.

Dumma mig!


Varför ska jag vara så otroligt envis? Jag kom till Sjöbo, solade med Emilia och sen gick jag hem. När jag kom hem började det krypa i benen och jag kände att jag behövde röra på mig. Fine! Drog på mig träningsskorna och gick ut för att gå en kort promenad. Mmm.. en KORT skulle det vara. Jag lät mig själv inte sluta gå! Jag gick, gick, gick utan att kunna hejda mig. Jag tänkte hela tiden.. bara en liiiiiiiten bit till. Trots megavärk i benen så skulle jag tvunget powerwalka i 1,5 h. Dumma jag ramlade omkull också.. slutade jag för det? Nej.. snarare tvärt om. Fan, vad är det för fel på mig? Frukten jag åt innan är nu som bortblåst också... Ja, jag får väl skylla mig själv som inte är tillräckligt strong nog att göra något åt det.

Vad håller jag på med?


Ja det kan man undra. Sitter och försöker tränga bort tårarna pågrund av smärtan i bröstet. Fan att jag ska vara så korkad. Varför inte bara låta bli att träna som en idiot? Jag vet ju själv hur jag mår efteråt. Åh jag är ledsen om jag gör alla besvikna men det här funkar inte längre. Jag har försökt ignorera det nu ett tag, men det blir bara mer och mer uppenbart, det har brustit nu. Igen.



Och "sånt här" gör mig bara mer tvivelaktig och misstänksam. Att jag inte lär mig av mina misstag? Jävla naiva Josefin!

Nya krafter

Idag har jag samlat på mig lite nya krafter. Från och med imorgon kör jag igång och ska verkligen kämpa. Hur är det nu, med lite vilja går allt! Är det inte så? =) Jag är riktigt pepp nu och ser fram emot den här utmaningen. Josefin klarar allt.. Det är i alla fall vad min käraste mamma brukar säga när jag väl ska sätta tänderna i något.

PEPP PEPP PEPP PEPP!!!


Imorgon ska det förtäras alkohol i mängder... Me like! Även med gott sällskap som alltid får mig att skratta och flippa ut och bli otroligt flummig. Lovely =)

Ja, ursäkta minen.. Är inte så bra på att fota utan att sig mig själv. Ville bara visa vad jag har gjort med håret. Försökte mig på med inbakade flätor, dock är mittt hår så kort längst fram så det var näst in till omöjligt att fläta. GE MIG LÄNGRE HÅR!
image105

Kanekalon?

Någon som har hört talas om den sortens löshår? Jag är sjukt sugen på att köpa det. Är trött på mitt korta hår och det är ingen frisyr för fem jävla öre. Då tänker ni smarta personer att hon kan ju för fan KLIPPA det i en snygg frisyr. Jovisst, om man vill ha kort hår så kan man ju det, istället måste jag låta bli att klippa det så att det blir längre.. SEN toppa det. Kul va? Mm, så nu spanar jag på tradera efter något kul och funderar på att lägga bud. Men som sagt, har någon erfarenhet av kanekalon hårt? Need tips!

image104

Dålig uppdatering


Jag ber om ursäkt för det. Jag har inte haft så mycket skrivarlust och har dessutom haft en massa annat att tänka på. För tillfället mår jag inte så bra. Psykiskt så är det ganska okej, pappa har precis fått sålt huset, jag har mysiga stunder och känner mig uppskattad både av vänner och en viss person. Nu ligger nog det mesta på det fysiska, med en stänk av det psykiska. Förlåt om det låter rörigt men jag vill inte blotta problemet allt för mycket. Jag känner bara att jag behöver skriva av mig just nu.

På något konstigt sätt så vill jag att någon ska uppmärksamma det, konfrontera mig. På samma gång som jag vill behålla det hemligt. Jag blir aldrig nöjd ju! Jag ser inte det jag vill se utan istället mår jag dåligt fysiskt. Jag känner aldrig den där kicken av att jag har "klarat" något. Ååååååååå panik!

Tur att jag har dig som förstår mig i alla fall, det betyder oehört mycket och jag försöker att visa det för dig.

En hel dag i solen..

.. Det får sina följder!
Nu sitter jag här, en stänk av solfrossa och lite för brända armar. Men hey! jag klagar inte. Jag älskar sommaren och solen. Värmen som slår emot ansiktet.. Mm, det är det bästa som finns! Jag har solat från halv tolv till kl fyra idag utan solfaktor.. Lite idiotisk och naivt nu när jag tänker efter. Förhoppningsvis har det värsta lagt sig till imorgon. Och jag måste säga att sååå farligt är det faktiskt inte, det kunde ha varit mycket värre. Jag har solariumet att tacka för det!

Annars har jag inte gjort så mycket vettigt idag. Läst lite, snackat en massa skit med tvillingsyrran, druckit kaffe med pappa, tränat, diskat, städat, rakat benen, fixat och donat med naglarna.. Jaa, en allmän slappedag kan man nog kalla detta!

Min jäääkla förkyldning har inte släppt, snarare snäppet värre idag! Visserligen så har jag inte lika mycket rethosta, men näsan är INTE på min sida idag.

Onsdag 7 Maj


Jag tog mig en morgonpromenad idag igen.. Jag började inte förrän halv elva idag så jag behövde inte gå upp lika tidigt som igår. Inatt sov jag dessutom bättre än gårdagen. Skönt att slippa ligga och vrida sig i timmar fastän man är supertrött!

Idag är det strålande väder och jag + några andra tjejer har suttit ute i solen sen klockan elva idag.. Mitt mål är att bli brunare än brunast. För att lyckas med detta OCH jobba så fuskar jag lite och solar solarium i mellan åt. Jag har fått en del färg redan nu, men pepparkaka innan turkiet-resan är ett måste. Helst långt innan dess =)

Har endast två lektioner idag, varav den sista börjar om 10 minuter. Ska hem och träna sen hade jag tänkt!

6 maj


Nu är det mindre än en månad till sommarlovet.. Eller ja, lov och lov, jag ska jobba som en idiot hade jag tänkt. Jag måste tjäna en massa pengar eftersom det är så mycket jag vill ha och ska göra. Det är bl a en resa jag ska betala, en bil ska jag spara till, en MASSA utekvällar, ännu en semester i vinter.. ja, listan kan göras lång.

Jag sitter förtillfället i skolan och gör mest ingenting. Det kan man kanske räkna ut själv eftersom jag sitter och skriver blogg.. Haha =) Planerna för dagen är ganska oklara. Jag vet dock att jag ska sola och träna.

Usch, jag fick sådan ångets när jag inte tränade passet jag skulle igår. Visst, jag gick en promenad på lite drygt en timme och sedan en senare på kvällen, men det kändes ändå. Kunde knappt sova inatt =/ Vaknade och gick ut och rökte säkerligen 3 gånger. Minst sagt drygt! Jag var ju inte den piggaste människan imorse när klockan ringde kl 7. Ja, för jag bestämde mig för att gå en halvtimmes promenad i morse då jag hade sån ångest. Det känns lite bättre nu, men inte helt. Jäääääääääävla ångest skit! Skulle helst av allt vilja sudda bort den, ignorera den.. men jag kan inte det.

Sola ska jag i alla fall göra idag.. Måste bli brun!

Nej nu får det vara nog med update.. Slänger upp en bild från maskeraden i fredags också! image103
Ja visst ligger jag inne med en snygg grimas.. haha. I vilket fall som helst så tar jag det hela från vänster. Jag (som en av feérna från Törnrosa, men jag skippade magen.. haha) Sofi (som Rambo) Hmm.. En tjej som jag inte vet vad hon heter (som en karaktär från Harry Potter tror jag) och Elin (som sexig sjuksköterska). Det ska tilläggas att Sofi det var Rambo och sjuksköterskan som var värdarna för kvällen! Tack så mycket för en rolig kväll tjejer =)

Dagen efter


Jag ska sammanfatta allting lite senare. Jag vet i alla fall att någon snodde mitt nya paket cigg så jag var cigglös halva kvällen.. Nu sitter jag här, sjukt röksugen, bakfull som bara den och drar mig för att gå till statoil. Saken är den, att jag måste gå och ta ut pengar först, vilket gör saken äääääääännu drygare. Man mår verkligen som förtjänat idag.. suck!
Stackarn fick sticka tidigt till jobbet idag med. Jag fattar inte hur man står ut?

Nä, nu ska jag fan ta tag i detta. På med nåt enkelt, kila upp till Statoil röka 2 cigg och sen koka kaffe. Sounds like en idé va?

Hur var er fredag?

Ready, set, GO!


Yeah, nu är jag färdig med allt jag skulle hinna med. Såå, idag har jag hunnit:

- Städa
- Duscha
- Handla trollspö
- Köpa hårspray
- Tränat (har lyckats öka på träningen ännu mer nu :D)
- Gjort mig i ordning
- Solat

Sötnosen ringde precis och det visar sig att han kommer ikväll iaf.. =)

Nu ska jag gå och köpa cigg och sen bege mig till tvillingarna, förkröka och hjälpa till med de sista förberedelserna! Hoppas ni får en bra fredag alla, för det kommer jag få!

Pinsam situation


Ja jag vet att jag tjatar, men ni får faktiskt stå ut. Jag är på så bra humör så att jag kan skrika ut från balkongen! Vädret, festen ikväll, någon speciell, mina vänner, min mamma.. Ja, det mesta är otroligt bra nu =)

Nu har jag varit på apoteket. 51,50 för de jääääävla plåsterna, helt sinnessjukt ju! Jaja, mina hälar kommer väl tacka mig. Jag var även på banken och lyckades med TVÅ korkade saker. Först satte jag mig utanför banken, det var sjukt varmt och jag bestämde mig för att ta en cigg i solen. När jag var färdig gick jag in på banken, tog en nummerlapp och satte mig för att vänta på min tur. Efter cirkus 10 minuter fick jag sätta mig framför en väldigt liten kvinna, hon tog mitt ID och började knappra på datorn. Några sekunder senare tittar hon på mig och säger att jag är på fel bank.. Ehhh, PINSAMT! Jag hade gått in på Swedbank när jag är kund hos Handelsbanken.. Hm, förvirrad eller vad? Jaja, jag fick gå till nästa bank, alltså den RÄTTA banken och fick hjälp med internetbank och nytt bankkort. Jag gick hem för att klura ut hur allt fungerade och lyckades registrera mig på fel sak (svårt att förklara) så nu måste jag gå dit och få ett nytt paket. Kul va? Haha.. Jag kanske inte har vaknat än =)

I skrivande stund sitter jag och lyssnar på "Makes me go mmm". Minns inte vad tjejen som sjunger heter.. Men den får mig att tänka tillbaka på tiden då man var 14 år. Samtalen igår handlade rätt mycket om vad man gjorde när man var i den åldern.. sjuka fyllor och alla pinsamheter man var med om. Det är lite läskigt när man tänker tillbaka, men på samma gång så minns jag hur kul jag hade! Inga bekymmer, man var fortfarande liten och hade föräldrarna som två skyddande murar. Visserligen är jag fortfarande bara barnet, men nu är jag myndig och varesig jag vill det eller inte så står jag mer på mina egna ben nu än innan.

Det blev ett väldigt flummigt inlägg och ni fattade nog inte ens hälften av det.. hahaha!

Fredagen den 2 Maj


Igår kollade vi på Evan the allmighty.. Självklart så var den första filmen bäst, men denna var också rolig. Dock var det lite irriterande att undertexten klyddade under filmens gång. Det var inte det att den inte kom, utan ibland laggade det och texten stod över hela tvskärmen.. haha! Aja, sällskapet var det inget fel på i alla fall.

Otroligt fint väder idag! Jag var på superbra humör imorse när jag vaknade. Min mamma var så snäll, gick och handlade botvetebullar och proviva, så vi har suttit och ätit en god frukost tillsammans. Det händer inte ofta då hon brukar åka tidigt på mornarna.

Idag har jag lite ärenden, får passa på nu när man är ledig. Jag tänkte gå till Apoteket och inhandla compeed plåster för mina hälar är HELT förstörda. Skavsåren läker aldrig och jag kan inte ens ha vanliga tygskor utan att det gör inte. Inte särskilt kul kan jag informera er om! Därefter ska jag trippa ner till banken och få internetbank och be dem skicka hem ett nytt kort till mig. Senare ska jag även hjälpa tvillingarna med lite förberedelser inför kvällen. Någon som vet några bra lekar man kan ha? Alla förslag är bra förslag! =)




Visst är det så, att kärlek är en bra medicin? Det botar det mesta! Hoppas ni får en bra dag i solen.
image102

Nu är jag redo


Nu har jag hunnit städa undan det mesta, tränat, duschat och även sminkat mig. Fick till en otroligt snygg makeup idag, väldigt naturligt men sååå snyggt. Visst är det finast med naturlig sminkning? Man ser mycket fräschar ut tycker jag! Nåväl, jag är klar nu i varje fall. Inväntar besöket som nog infinner sig snarast. Ska se film och bara ta det lugnt.. Det ska bli så skönt. Måste vara ordentligt utvilad imorgon också, ska börja dricka tidigt då vi ska förfesta några tjejer.

Försökte ta några bilder på makeupen men lyckades inte så bra. Har inget bra ljus här hemma så det får bli en annan gång under andra omständigheter!

Nej mina vänner, nu ska jag ut och ta en ciggarett och sedan mysa hela kvällen!

Livet leker

Fan vad glad och sprallig jag är idag! Ändå är det ruskigt väder. Hade precis ett lååååångt samtal med Matilda. Ibland blir jag förvånad över bra kontakt vi faktiskt har. För er som inte vet så är Matilda min tvillingsyster, tvåäggs.

Detta är så sjukt otippat.. Men spännande =)

Mmmm =)

Massa mys idag! En av väldigt få lugna fredagar höll jag på att säga, men det är fan torsdag idag ju! Jag är nog lite snurrig.. Haha. Hoppas det går en bra film eller nåt.

Jaha, så imorgon är det stor fest och maskerad sägs det. Jag ska vara utklädd till älva. Jag ska ha på mig en blå spetsklänning, silvrig tiara, vingar och silvriga skor. Det blir väl fint? Ska ta foto och grejer och slänga upp här så ni får se hur det blir!

Nu tänkte jag städa undan här så det är rent och snyggt, träna dagens pass och sedan duscha =)

Gårdagen


Minst sagt en händelserik afton var det igår. Jag och F drog hem till henna, gjorde oss i ordning, lyssnade på musik. Sen stack vi och mötte upp E för att sedan ge oss ut till bålet. Himla mysigt att sitta där, vinet i ena handen och ciggen i andra. Värmen som slår en mot ansiktet.. Mm, det var riktiga vårkänslor som var i luften! Helt spontant så bestämmer vi oss för att åka till Rydsgård på en fest. Vi var inte sena och strax satt vi i en bil som tog oss dit. SJUKT kul var det där! Jag överdriver inte.. Det var helt fantastiskt roligt. Kanske beror det på att det blev så spontan, eller så var det det goda sällskapet. Det blev minst sagt mycket sprit för mig och tvillingarna, och inte förrän NU har jag kommit hem. Hm.. vad är det man brukar säga? När man minst anar det... hihi =) Är helnöjd med gårdagen!

RSS 2.0