vistelese i Ystad


Har haft en väldigt givande dag idag. Vaknade av mig själv strax innan nio och upptäckte att det var molnigt ute. Jag som hade läst på internet att det skulle vara strålande sol och 22 grader på dagen. Lyckligtvis fick jag bekräftat att det skulle spricka upp. Skoldagen var snabbt över då jag bara hade en halvtimme på musiken och ett nationellt prov på 40 minuter. När det var avklarat gick jag snabbt hem till Sara. Där satt vi i 3 timmar, pratade, rökte, solade, åt spindelmannen glass och njöt av det underbara vädret. Sen åkte vi med Therese ner till Fritidsbaren. Jag vill inte ta ut något i förskott men det kändes som om jag kunde få jobbet. Jag hoppas verkligen det! Gud vad skönt det hade varit att tjäna lite pengar. Jag vill kunna skämma bort mig själv, men framförallt min älskade pojkis.

Tomorrow ska det orienteras och sen ska jag, Sara och Therese gå en låååång promenad längst stranden. Vi ska ta med oss picknick och bara njuta.

hot hot hot


Vaknade imorse av en stor fet JÄVLIGT irriterande fluga som hade lyckats ta sig in i rummet. Det var inget jag kunde göra åt det så det var bara att stiga upp. Det bestämdes över ett kort samtal på telefonen med Sara att jag skulle komma bort och följa med henne till Svedala. Där gick vi in på Svedala outlet och kikade mellan tygerna. Självklart hittar jag ingenting.. Nåja, Sara gjorde sitt och sedan begav vi oss till Walles jobb. Tittade på de exklusiva husbilarna/vagnarna. Efter lite problem med starten på en av husbilarna åkte vi för att luncha ihop och småprata lite.

Kom hem för 5 minuter sen och väntar på att Henrik ska komma hem så jag kan övertala honom att åka till Therese föräldrar och bada i deras pool. Cause u know what? Det är meeeega hot idag! Sjukt härligt.

Have a nice day!

jag ser en utväg


Ja, detta är skit svårt och fruktansvärt jobbigt. Från att ha mål varje dag om att inte äta någonting och träna så mycket jag kan, till att ha som mål att äta varje måltid och inte träna någonting. Det är en helmomvändning och jag är förvånad över hur bra jag klarar av det. Visserligen har jag hela tiden i tankarna att jag vill vara mig själv, jag saknar Josefin. Dessutom saknar jag att få vara glad alltid (nästan!) och må bra. Jag satsar allt jag har och jag tänker aldrig ge upp. Varje dag är en ny utmaning och än så länge har jag inte haft ett enda litet felsteg. Jag våndas och svettas i mellan åt inför vissa saker, men jag biter ihop. För HALLÅ, jag kunde fan äta vad som helst innan, när jag ville, utan att få ångest.

Igår lekte jag med Sofia och åt sen tacos med pappa på kvällen. Kvällen spenderades framför tv:n då flera bra program visades. Sen gick jag och la mig, var extremt trött, och läste lite. Idag vaknade jag tjugo i tolv och åt frukost tillsammans med Matilda och Jonas. Om knappt två timmar ska ma&pa, jag, Nora och Matilda in till Lund för att först äta och sen kolla på bio. Jag minns inte riktigt vad den heter, men det handlar om två skridskoåkande killar. Verkar mycket rolig :) Imorgon ska jag antagligen umgås lite med Sofia på dagen och sen ska jag och Henrik gå på bio. Saknar honom om nätterna nu.. Ska bli så mysigt att få sova med honom imorgon!

Nej, nu ska jag duscha och göra mig iordning. Sätta på stereon och njuta av ledigheten!

Ha en bra dag allesammans, för det ska jag ha.


billiga kläder vs dyra märkeskläder

Överlag tror jag att färre killar handlar sina kläder på H&M. Vad kan det bero på?
Kan det vara så att kravet för att ha dyra märkeskläder är större? Jag tror att fallet är så.
Min personliga åsikt är att H&Ms kläder, är billiga visst, men de har stort sortiment och även mycket snygga saker.
Jag handlar hellre 3-4 baslinnen för samma pris än ett dyrt. Kanske är det så att killar inte är i behov av att ha lika stort urval på kläder i garderoben som de flesta tjejer "behöver"?

Självklart köper många tjejer hellre dyra kläder och accesoarer än något billigt. Om jag hade haft en fet summa på kontot så hade jag inte heller strävat emot att få strutta runt i en snygg Louis Vitton väska iklädd en snygg klänning från Armani. Nu är fallet som så att som elev på gymnasiet utan extra jobb så har man inte de förmånerna. Många handlar hellre ett dyrt klädesplagg och får vänta till nästa månad för att kunna köpa något igen. Jag däremot är uppvuxen med ekonomiskt tänkande och planerar därför min månad väldigt noggrant. JUST för att jag ska kunna köpa så mycket som möjligt, men till en mindre summa.

En annan sak som jag anser är lite halvkonstigt, är REAkläder. Jag har vid ett flertal tillfällen fått höra saker som att "Herregud! Jag hade skämts om jag hade gått in på H&M under mellandagsrean. Då kanske folk tror att jag är fattig!". Ja herregud, säger jag. DU är pinsam. Vad är felet med att kunna frossa i massa fina kläder till priset av nästan ingenting? För mig är REA något av det bästa som finns. Någon som håller med mig?

Det kan ha blivit ett väldigt rörigt inlägg, men det får va. Har inte tid att läsa igenom och ändra, ska laga mat till min käre pojkvän nu. Ha en fortsatt bra dag!

(nu fick endast H&M vara ett exempel, då min fantasi inte var något att hurra för idag.)

jävla regering


Gick till vårdecentralen i morse och fick en smärre chock. HUNDRAFEMTIO SPÄNN för att göra ett vanligt läkarbesök? Jag höll på att ramla av stolen när den tjocka tanten i luckan krävde mig på det. Jag hade turen att jag hade exakt så mycket i plånboken. Jag frågade lite kort vad som hade hänt om jag inte hade haft pengar med mig. Då svarade hon att jag hade fått en straffavgift på 30kr. F r o m den 1 april i år måste alla över 12 år betala avgift för att få sjukvård. Det är löjligt! Nä, men dra ner på skatterna och sätt pris på läkarvård. Jävla skit regering. Och för dig som funderar över det, ja, jag är vänster. Inte för att det har med saken att göra. Och som toppen på det hela fick jag inget besked över vad mina magkramper beror på. "Om du får så starka kramper att du knappt klarar av det så får du åka in till akuten, men i detta läget finns det inget vi kan göra." Jahapp, svarade jag. Finns det något som kan lindra det? Hon skrev då ut ett reccept till mig som kanske kunde hjälpa. 65spänn gick där. Så nu ligger jag här i soffan, har precis knaprat i mig en tablett och börjar känner mig lite dåsig. Och ska jag vara helt ärlig så gör det precis lika ont fortfarande.

Förövrigt har jag bjudit hem min mamma på en latte och en macka idag. Det var uppskattat från hennes sida. Vi träffas ju inte så ofta. Nu hör jag Henrik nere i trappuppgången, ska iväg och köpa en present till hans syster som ska konfirmeras imorgon. Vi ska vara i kyrkan kl 11 så mina funderingar på att sova länge är bortblåsta.

RSS 2.0