Juletider


Nu är det snart jul. Det är den 20 december och jag har lyckats inhandla alla julklappar (förutom en!) och dessutom slagit in alla (förutom 2!), så jag känner mig rätt nöjd :) Tyvärr har inte jag inte riktigt fått känna av julstämningen än, men det kommer väl.

Om endast TVÅ DAGAR åker jag och Henrik till Italien. Åh, vad jag längtar.

Och idag kommer han hem. Visserligen inte förrens i natt.. men ändå! Har saknat honom så otroligt mycket och har verkligen sett fram emot de här veckorna som han ska vara hemma.

Det mesta är väl si och så annars. Det går upp och ner, eller så sker det ingen förändring alls.
Men det löser sig.. :)

Igår och idag har känts så jävla nödvändiga. Hmpf!
Första lektionen igår började kl 10, sen slutade vi strax innan elva. Vi hade matte, och gissa vad vi fick göra? SPELA KORT. Herregud, ställ in lektionen istället..
Sen idag började vi kl nio och hade Engelska. Vad gjorde vi där?
Fick reda på var vi låg och sen fick vi gå. Skjut mig bara.
Nu har vi svenska och ja, jag behöver inte förklara mer eftersom jag sitter och skriver på datorn.

Slutar iaf efter den här lektion, alltså om en kvart. De andra ska göra ett historieprov efter lunchen men det slipper jag! De har haft hela terminen på sig att plugga till det och jag har haft ca en månad. Både han och jag tyckte det var orättvist så jag ska göra det muntligt efter lovet :D Så guttigt..

Imorgon är det julavslutning. Börjar kl 8:45 i aulan sen ska vi julmingla? Eh, ja inte jag iaf. Jag ska gå och fika med Älsklingen och leta efter julklappar till hans mamma och systrar. Blir nog jätte mysigt!

Måste ringa David idag, han har min sista julklapp som jag måste slå in.

Nej, nu ska jag.. göra något annat. Kanske gå till matsalen snart? We'll see..
Puss och hej, är leverpastej!

Ett dilemma


Vad jag än säger, vad jag än gör, så sårar jag de jag älskar mest här i världen.
FÖRLÅT!  Jag försöker... känns bara så hopplöst, jag ser inget slut på det.
Jag mår faktiskt bra, vad ni än tror.
Det är så svårt att förklara.. Och jag vet hur svårt det är att förstå, men snälla försök!
Saker och ting ni säger och gör, gör bara saken värre.
Gläds åt det som är bra istället.

Jag gör det för er skull, men det får mig inte att må bättre. Jag jämnar ut det på något annat sätt istället.
Jag blir inte bättre för att jag försöker i din/er närvaro...

De finns de som har det värre .. :)

Canazei/Campitello


Canazei/Campitello
Canazei/Campitello

Där kommer jag vara om 21 dagar. Jag och Henrik åker den 23december. Ojojoj vad det ska bli skoj, mysigt, skönt, lugnt.. ja ALLT på en och samma gång. Tänk att få uppleva en sån här resa tillsammans med den personen man älskar mest i världen, det är inte alla som får göra det ;)

Igår satt jag och Walle bänkade framför idolfinalen med ett glas vin i handen. FYFAN vad bra det var. Man blev helt.. helt... paralyserad. Sen kom André, Nalle och Jimmy hit och en kort stund, sen skulle dem vidare till Ystad. Blev nästan tvingad att följa med, men jag lyckades stanna hemma. För det första tillåter inte min ekonomi det nu såhär innan jul plus att jag är inte så road av att åka in dit utan en tjej. Walle kunde ju inte heller, skulle upp idag och kunna köra vid 2-tiden.

Det kvittar fan hur mycket eller hur lite vin man dricker, får alltid samma plågsamma huvudvärk dagen efter! Ska man kanske sitta nykter ikväll hos tvillingarna..? Kan ju ta med vinet för säkerhetens skull? Vi får se.. Nej, om man skulle cykla en runda och få lite frisk luft..

Haj å ivaj!

RSS 2.0