Fääst


Nu befinner jag mig i Skurup. Befann mig i Ystad för lite mer än en timme sen på 20 års fest hos Dennis. Nu sitter jag här med ett glas vin i ena handen och en snaps baileys i den andra.. Kvällen har varit... Intressant och aggressiva Josefin har fått komma fram. Den tjejen som i vanliga fall inte brukar bry sig men som reagerade ganska starkt. Som tur var är slipper jag den slynan som irriterade mig och jag sitter nu som sagt i Skurup hos Danne. Jag ber även så hemskt mycket om ursäkt gför att jag inte har skrivit något de senaste dagarna, har inte riktigt haft något att delge.

Nu uppdaterade jag visserligen och jag ska försöka IGEN hålla igång det. Ta hand om en vän där ute.

Mmmmmmmmmmm



Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag. Min hjärna är tom och jag känner mig mållös, eller kanske mest idiotisk? Korkad, förvirrad, dum, pantad.. Finns det fler synonymer? Vad gör man när det kvittar VAD man säger? När ingenting betyder någonting och man bara känner sig hjälplös? Jag skulle vilja vara en struts just nu, stoppa ner huvudet i sanden och stanna där. Jaja.. Jag har mig själv att skylla, det är jag som är idioten i det hela. Så varför ska jag klaga? Mitt fel ju.

Hoppas ni har en bra lucia iaf.

Helgens bravader


En rolig och händelerik kväll i sommarbyn. Här är två bilder från i fredags.

I lördags åkte vi iväg till Ystad, började förfesta och sen åkte gänget iväg till en 18års fest för att rigga upp stereo osv. Jag gick till P och förberedde mig inför kvällen. När vi var samlad trupp spatserade vi iväg till Mirre som höll i förfesten. Sällskapet var ypperligt och stämningen på topp. Jag lyckades tjäna 500 kronor! Jag drack upp en vidrig "grogg". Kände mig mycket stolt efter det måste jag säga. Anledningen till att jag gjorde det berodde på att sällskapet vägrade gå till bar a bar förren den var uppdrucken.. Jag ville verkligen dit och skaka rumpan så jag ställde upp!

Sen gjorde en viss person mig fruktansvärt orolig.. Sov inte en blund natten till söndagen. Gör ALDRIG om det. Trodde att det hade hänt något allvarligt med dig.. Jaja, slutet gott allting gott. Söndagen slutade med att jag och H gick och la oss strax innan 18.00 på kvällen. Sen sov jag till halv nio idag. Sömnen behövdes verkligen!! Idag har dagen bestått i att städa, diska, handla och återigen städa. Nu är det väldigt fint här måste jag säga. Jag och Marie är väl förtjänta av en stor dosav beröm.

Vilken hund är du?

Vilken hund är du?

image15

Jack Russel terrier Jack russel terriern är en alert och livlig hund. Den kräver uppmärksamhet och har ett stort aktiveringsbehov. Den är lättlärd och lär sig ofta tricks snabbt. Älskar att vara utomhus. Jack Russel terriern är en glad, stolt, lojal och intelligent hund, men den kan också vara mycket envis och lite väl självständig. Jack Russel terriern är mycket hund i liten kropp. Ettrigheten och orädslan gör dem ibland aggressiva mot andra hundar och de drar sig heller inte för att utmana mycket större hundar eftersom de har lite problem med sin egen kroppsuppfattning. Den älskar att arbeta, men det måste vara rolig sysselsättning annars blir det trist och tråkigt något som den kompenserar med att hitta på egna aktiviteter som kanske inte alltid uppskattas av matte och husse.  http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?a=509489

Det stämmer nog ganska bra in på mig, eller vad säger ni som känner mig? Det är kanske en Jack Russel som gäller för mig när jag ska bli hundägare? :)

Idag är det 17 månader sedan H kom in i mitt liv och fyllde det med kärlek och värme. Jag känner en sådan stolthet att han är min! Det där finurliga leendet som spricker upp i ansiktet när han har något lurt på gång.. Det är en massa små saker som jag aldrig skulle kunna leva utan. Jag älskar honom av hela mitt hjärta.

Pepparkakor


Idag har jag varit hos mamma och pappa. H kom hit och åt middag vid sex-tiden och stannade en liten stund. Mamma skulle komma vid kvart över sju, halv åtta tiden men pågrund av förhinder kom hon inte förren kl åtta. Så pepparkaksbakningen blev lite försenad, men när vi väl hade satt igång gick det snabbt som bara den. Det var faktiskt riktigt mysigt! Efteråt skulle pappa köra mig hem.. Problemet var bara att det hade blivit något fel med hans jobb så han hade inte tid. Istället får jag vänta tills mamma har tid och köra mig, vilket jag inte har någon större lust med. Jag vill hem och sova nu!!!!! Är fruktansvärt trött... Jag avskyr sånt här, längtar efter mitt körkort, min befrielse. 

Det var en timme sedan vi slutade göra pepparkakor och mamma är inte redo att köra än!! Åh.... 

irriterad


Från och med nu tar jag bort alla kommentarer där man vägrar uppge sitt namn. Jag tycker det är ytterst löjligt att inte kunna stå för sina åsikter utan istället gömma sig bakom en anonymitet. Jag skriver vad jag vill här och känner ni läsare för att kommentera det, be my guest! Men glöm för all del inte att skriva ert namn. Annars kan jag inte ta er på allvar. Så, nu var det sagt! No feeling's hurt.


Igår gick jag hem en sväng till Sofia för att snacka lite. Vi har mycket att ta igen och jag tycker vi knappar in bra! Hon skulle göra en frukt smoothie och frågade om jag ville ha ett glas. Den innehöll havregryn, frysta bär, banan och mjölk. Jag chansade.. men skulle inte ha gjort det. Det var som att dricka klumpar, haha. Sofia var inte heller så imponerad.

19 dagar kvar till julafton och jag är bara färdig med EN person. Känner mig lite stressad...
Nu börjar svenskan.
Ha en fortsatt bra december dag!

Min blogg, min fristad, mina ord, mina åsikter.


Jag har inte riktigt bestämt för mig huruvida jag ska fortsätta skriva på den här bloggen eller ej. Jag är medveten om att bloggar på internet är publika och vem som helst får läsa dem, men det finns ett fåtal personer som jag inte anser ska läsa den. Nu kan jag inte längre lämna ut mig så mycket som jag har gjort, jag kan inte skriva precis vad jag vill utan att tänka på att någon person läser det som inte bör göra det. MEN å andra sidan så funderar jag över om jag egentligen ska bry mig om det? Det är mitt liv och jag berättar om det. Allt är sett ur MITT perspektiv och MINA reaktioner. Så därför kanske jag ska fortsätta i alla fall?


Nåväl.. Updates från helgen kommer här.
Fredags: Jag följer med Jonna hem efter skolan, vi snackade lite skit och fördrev tiden på ett mycket effektivt sätt. Vid ses-tiden kom lilla Fanny och då började vi göra oss iordning för fördrickningen innan bar a bar. Efter vin, cider, ciggaretter, ombyten i sista sekund och en massa annat var det dags att bege oss ut i kylan. Jag var så jäkla osmart när jag vägrade inse att jag inte kunde ha ett par förstora skor på mig. Detta kom jag på när vi var 10 minuter därifrån och det fanns ingen återvändo. Väl därinne bokstavligen sprang jag in på toaletten för att trycka ner så mycket papper jag kunde förmå. Detta hjälpte inte nämnvärt, men det var värt ett försök. I fortsättningen ska jag inte ta på mig ett par förstora skor ÄVEN om de är sjukt snygga och passar onödigt bra till min outfit. Vid 12-tiden kom H:s kompisar insläntrande på bar a bar och jag gick och hämtade min telefon. Jag ringde upp och gick ut där ute för att möta upp honom. Stod och myste lite i kylan och bytte ett och annat kärleksvänligt ord.. Sen var det dags att gå in för att bättra på alkoholintaget.
Slutsats för kvällen: Genomgående trevlig förutom en sak som gjorde mig fruktansvärt besviken och ledsen.. Det är uppordnat nu, men du vet om att du har en del att bevisa för mig. Självklart är jag öppen för allt och tror på detta!
Henrik och Jag!
Ett litet smakprov från Bar a bar. Tagen från www.ystars.se

Lördag: Eftersom jag, H och M inte var hemma förren halv sex på morgonen resulterade detta i att först vakande kl 12. Lite panik eftersom Hs bil var utanför Skurup och han var tvungen att ha den.. Efter några timmar av segande, mysande och annat fick vi skjuts till hans bil. Sen var det direkt hem för att byta om till BEACH PARTYT! Det var sanslöst kul. Sand, pool, värme, sommarkläder, brills.. Ja, allt var helt underbart. Min lilla älskling tog det lugnt eftersom han skulle köra dagen efter, tyckte synd om honom då allt bjöds.. och det fanns mängder av allt!

Söndag: Upp och hoppa strax innan nio. Iväg till Hs mamma, kyrkan kl 11. (Ja, jag var i kyrkan.. tro det eller ej.) Det var väääääääääldigt segt och H somnade till och med :D Haha.. Därefter fick vi kaffe, tände första ljuset i adventstaken, fikade och pratade. Vid halv 2 tiden var vi färdiga och vi begav oss till Nova Lund där Honey köpte ett par fina skor.

Ja, det var nog det hela.

RSS 2.0