Trevlig Valborg!


Ikväll blir det till att grilla, dricka litervis med vin, umgås med trevliga människor, tända brasa och ha allmänt jävla kul!

Valborg.. Får mig att tänka tillbaka på förra året. Då var vi ca 6st (kanske fler?) som drog till Verkasjön, grillade, sov i vindskydd och hade skit kul. Det var helt galet måste jag säga.. Om ni vill se bilder så gå in på http://josefinn.pixbox.se
Bläddra ner och tryck på Valborg i Verkasjön ;)

Nu ska jag göra mig iordning, har sällskap här nu och kan inte vara osocial! 

Tisdag kväll


Nu har jag tagit mig en låååång välförtjänt dusch. Körde hela kittet, rakade, balsam, peeling, schampo.. Ja, you name it. Jag skulle lätt kunna bosätta mig i just en dusch. Värme är det bästa jag vet, jag kan aldrig få för mycket. Jag är en person som hellre svettas än fryser. Ibland kan jag sitta framför en tänd brasa, precis framför och riktigt känna hur det bränner i ansiktet. Mmmmm =)

Uh.. Mamma börjar klaga igen. Det är nog bäst att jag drar in på rummet och stänger in mig. Orkar INTE bråka eller tjaffsa idag. Att behöva försvara mig är det värsta jag vet. Dessutom finns det ingenting jag kan säga för att det ska bli bättre, eller för att jag ska komma undan lindrigare. Ändå har jag varit en snäll dotter och handlat idag, diskat osv. Hm, ja. Det är inte lätt när det är svår, det är mitt motto här i livet. Eller ja, motto och mott.. Jag brukar alltid säga så i varje fall.

Jag har kommit på en superbra idé! Förvisso har jag inte jättedåligt självförtroende, men det kunde varit bättre. Det kan det alltid bli! Så jag har bestämt mig för att säga bra saker om mig själv varje morgon när jag borstar tänderna. Eh, ja inte med tandkräm och tjaffs i munnen, men så att jag ser mig själv när jag säger det. Kan inte det vara en bra idé?

Spam?

Haha, förlåt för alla onödiga inlägg.. Har en så stor skrivarlust idag så det är helt sanslöst! Kanske beror på att jag inte har varit särskilt aktiv idag? Aja.. Jag tänkte köra på en helt meningslös grej idag och berätta vad jag har gjort. KANSKE intressant, men möjligtivis roligast för mig när jag läser mina gamla inlägg och får "aha-upplevelser" =)

Jag gick upp kl nio imorse och var DYNG trött. Stapplade mig upp ur sängen, tog 2 cigg och klädde på mig. Vandrade sedan till bussen som gick till Ystad. Hade samhälle i nästan två timmar, knappt givande. Därefter gick vi till matsalen, satt och tjattrade lite, tog en cigg och snackade ännu mer. När de andra började sina språklektioner gick jag ner på "stan" för att se om jag kunde hitta något fint. Dessvärre hittade jag absolut INGENTING så jag började gå mot busshållplatsen för att ta bussen hem igen. På torget mötte jag E som skulle ta tåget till Malmö för att kolla på dräkter inför på fredag. Jag hade inget vettigt för mig ändå så helt spontant bestämde jag mig för att följa med! Vilken tur jag gjorde det, för vi hade så sjukt kul. Både hittade vad vi sökte och vi åkte trötta, men nöjda hem mot Sjöbo sen. Här hemma har jag bara tränat, handlat mat, kollat på Desperate Housewifes, rökt alldeles för många cigg (kanske borde sluta snart?!) och mest slappat.

Det ska bli sjukt skönt att börja sent imorgon. Fint väder ska det tydligen också bli? =)

Filosofiska tankar en tisdagkväll


Jag har tänkt lite och kommit fram till vad jag är för typ av människa. Jag är nog en sån varelse som kan ge massa kärlek och ömhet, men att göra någon lycklig är nästintill omöjligt. Fråga mig inte varför det är så, antagligen är det undermedvetet från min sida. Hur ändrar man något som man gör omedvetet, kan någon svara på det? Det är en synnerligen mystisk gåta för mig..

Uh! Jag längtar som fasiken till imorgon. Det är lååååång helg och jag + flera andra ska grilla, dricka gott och ha kul imorgonkväll, PLUS att jag börjar halv elva och slutar tio i två. Kan det blir bättre än så? Jaaa, visserligen kan det bli det. Om det är sol, vindstilla, och jaa.. Lite andra saker som jag inte kan skriva här. Sorry kompisar, ni får vara ovetande ;)


Angående Orbitrek Elite!


Jag fick en frågan om den här underbara maskinen. Nu kan jag bara tala för mig själv, då jag inte känner någon annan som har en. MEN den har förändrat mitt liv. Kanske låter det överdramatiserat? Dock är fallet så. Man känner att precis hela kroppen får ta i. När man börjar använda den så kan man känna att det knappt går att hålla på i 5 minuter, men detta ändrar sig om du använder den regelbundet. Jag använder den varje dag och har nu kommit upp i ca 20-30 minuter. Efter så lång tid på den är jag HELT slut, men det ger resultat. Jag märkte förändringar bara en vecka efteråt, inte bra kroppsmässigt utan även konditionen, styrkan i benen och armarna osv. Du som skrev ska skatta dig lycklig över din fina present, den kommer säkerligen tillföra mycket gott i ditt liv =)

Jag hoppas du fick lite hum om vad det handlar om och att du även läser min blogg fler gånger så du får se det här inlägget! Lycka till med din nya kompis ;) Haha!

J*vla blogg.se


Jag jag är, eller rättare sagt, VAR förbannad igår. Jag skulle logga in och skriva ett mega långt, intressant och roligt inlägg. Vad händer? Blogg.se klyddar och all text försvann! Jag satt och morrade i min ensamhet i hopp om att någon stackars jävel tyckte synd om mig. Dock var nog inte fallet så.

Då summerar jag det kort. Jag jobbade åtta timmar igår, alltså en söndag. Bara det var tråkigt och jobbigt. Inte nog med detta, när jag väl har slutat kl 21 och springer till bussen för att INTE missa den, så uppstår ett fett problem. Jag hade tagit förgivet att bussen gick som vanligt då 21.14.. Meeeeeeeeeen självklart var det inte så, eftersom det just var söndag. Jag fick snällt hoppa på iaf och ta mig till dalby, ringa mamma som fick hämta mig. Det som var mest jobbigt var nog att hon hade extrem migrän och mådde riktigt dåligt. Stackars min mamma!

Annars har det varit en relativt bra dag idag. Haft nationella i engelska B och har nu slutat! Looooovely.. Det är härligt väder också =)

Träning vs. Smärtan


Såå vilket vinner? Kan man kanske förbränna bort magsmärtan eller blir det värre? Det återstår att se.. jag tänkte utmana ödet genom att försöka mig på det omöjliga. Stå på den maskinen och köra det hårdaste passet jag någonsin gjort (har ändå tränat på den nu i 3-4 veckor) tidigare med magsmärtor som gör att jag knappt kan stå. Det här kan bli spännande.. Vad tror ni, överlever jag? Haha ;) Skämt å sido.

Magsmärtor

Jag tror att jag spyr snart.. Min mage har varit helt upp och ner den här veckan. Igår hade jag så intensiva kramper att jag inte kunde stå eller sitta upp. Det var helt sjukt och jag hade väldigt nära till tårarna! Idag vaknade jag upp och kände mig en aning lättad, då smärtan inte var lika outhärdlig. Dock växte den starkare och starkare för vare timme som gick, så det slutade med att kramperna var värre idag än igår. Har legat och tyckt synd om mig själv, käkat extra fiberrik havregrynsgröt och försökt massera min stackars mage. Problemet är att jag knappt kan röra den utan att det smärtar.. Hur ska jag göra? Eller rättaresagt, VAD ska jag göra?! Den är även uppsvälld så det ser ut som att jag är gravid i ett tidigt stadie.. =( Det ser otroligt konstigt ut och det spänner! Fan vad jag klagar!! Kanske för att ingen är med mig som kan få lyssna på mina klagomål, så jag låter det gå ut över er istället. Snällt va?

KAN INTE DEN J*VLA SVULLNADEN BARA GÅ NER OCH KAN MINA FÖRBANNADE KRAMPATTACKER GE UPP SNART?! På fullt allvar så tror jag att jag lägger mig ner och gråter snart.. jag kan fan inte ens träna.

Bläää.. Jag som ville skriva ett otroligt roligt och intressant inlägg och så slutar det såhär. Katastrofalt!

Gårdagen


Berättar mer senare.. har lite att  göra nu. Dock måste jag bara säga att jag hade det sjukt kul! Och det var spännande som bara den... hihi.. =) Visst är det jobbigt när jag är så hemlighetsfull? Mm.. Jag är otroligt glad och sprallig idag i alla fall!

Jesus Amanda!


Ja igår var jag hemma sent och orkade inte sitta vid datorn, överhuvudtaget. Kors i taket eller? Haha! Så kan det vara ibland..

Det var mycket märkligt imorse.. Jag vakande av mig själv kl sju. Ni som känner mig vet hur morgontrött jag är och att jag gärna drar mig lääääänge innan jag går upp och i hundra nittio få slänga på mig kläder, smink osv innan jag måste lämna lägenheten. Nåväl, jag vaknade upp kl sju och kände att jag inte ville gå upp ändå.. jag hade för det första inte sovit så länge som jag egentligen skulle, jag började inte förrän 11 idag PLUS att det finns absolut ingenting att göra så tidigt på morgonen. När klockan var tjugo i åtta orkade jag inte ligga kvar längre, så jag gick upp och tränade (första gången jag tränar en morgon på... eh, jag väldigt länge!!). Himla skönt att ta det lugn och kunna njuta av morgonen på det sättet. Jag ska fortsätta göra såhär. Visserligen kommer det nog vara svårare att gå upp tidigare imorgon (och alla andra dagar.. haha) men jag vinner på det i längden!

Nu ska jag gå ner på Ystads gator och kolla ifall jag kanske hittar något fint.. Ta bussen hem, vara hemma i kanske en halvtimme och sen åka iväg igen. Mmm, jag älskar att ha saker att göra hela tiden. I alla fall så länge det är saker som jag tycker om att göra =)

22 April

Vilken slapp dag jag har haft idag! Hur skönt som helst har det varit. Har suttit ute i solen och njutit till fullo av de varma solstrålarna. Det var lite jobbigt med blåsten, men hittade lä tillslut och det blev rätt varm ett tag. Jag fick lite färg i ansiktet, eller njaa.. Mer fräknig kanske? Haha =) I vilket fall som helst, hela dagen har jag haft otroligt ont i magen. Det började redan igår och när jag vaknade i dag (i hopp om att det hade gått över under natten) upptäckte jag till min stora besvikelse att det var värre. Uppsvullen och kramper är inget vidare ska jag berätta för er.. Jag vettetusan heller vad som kan hjälpa? Hm, jag gör som så att jag håller tummarna för att det ska gå över till imorgon åtminstone.

Har hört mig lite för och det ser ut som att det blir Siesta för mig i år. Jag vet inte alls om jag passar in? Haha, men kul kommer det säkert bli. Onsdag till söndag med en massa härliga människor, bra musik, alkohol och förhoppningsvis bra väder.. Kan det bli bättre än så?

Imorgon ska jag inhandla mina efterlängtade ljusa stuprörsjeans! Ett par riktigt vår/somriga jeans som jag ska slita ut detta året. Förlåt också för dålig uppdatering.. Har inte så himla stor lust att skriva för tillfället. Det händer en hel del och jaa.. det händer en hel del med mig också. Både på gott och ont!

Hoppas ni andra har det bra i det härliga vårvädret i alla fall.. och gör något fint imorgon. Krama någon som behöver det, hälsa på någon som du inte brukar hälsa på, håll upp dörren för någon som du möter.. Ja vad som helst. Ta helt enkelt hand om en vän =)

21 april


Jag har inte riktigt tid att skriva om allt i helgen just nu. Ville bara lämna ett säkert spår på att jag fortfarande lever och att jag numera är ARTON ÅR! Jag handlade ciggaretter lagligt för första gången igår och jag gick även ut lagligt i lördags natt för första gången. Skönt att slippa rädlsan för att bli avvisad i kön och få åka hem. Festen i lördags blev riktigt lyckad och det var inte bara jag och syrran som tyckte det. Fick sms osv dagen efter som konstaterade att de hade haft skitkul! Sånt är så otroligt roligt att få höra. Speciellt eftersom jag var så nojig över att det skulle bli tråkigt.. Bilder togs och de kommer upp så snart jag får tid.

Igår vaknade jag upp på ett underbart humör, solen sken rakt in i sovrummet och jag vaknade till ett samtal som värmde. Visserligen gjorde det att jag inte kunde somna om igen (klockan var då endast 08:39!!) men det gav mig tid att städa undan allt innan systern kom hem. Mamma bjöd på tårta och vi fick lite presenter, därefter åkte vi hem till pappa och fick UNDEBARA PRESENTER. Jag är sjuuuuuuuukt nöjd med allting. Jag fick fina presenter av släktingar, grattis-sms och allt det där som hör till. Det var en trött och utpumpad Josefin som gick och la sig igår. Jag somnade så fort mitt huvud träffade kudden, helt sjukt. Men jag gick även och la mig väldigt glad och nöjd med tillvaron, härligt!

I veckan ska jag handla för pengarna och presentkorten jag fick! Idag har jag en relativt lång dag, men sen ska jag hem. Nu börjar min naturlektion, så på återseende mina vänner!

Alanya 15 augusti


Nu mina vänner, NUU är min resa bokad till Turkiet! Jag och fem andra tjejer åker ner dit den 15augusti och ska vara där i 2veckor. Gosh! Det känns hur läskigt som helst att ha bokat det. Men nu är det äntligen gjort och jag är 100% säker på att jag ska åka.. Fucking lovely.. Åååh jag kan inte beskriva känslan. Nu längtar jag otroligt mycket, vill bara att det ska bli augusti!

image100image101
image96

Nu är det helg!


Eller ja, det är nu fredag eftersom klockan är efter midnatt. Planerna för imorgon är fortfarande en aning oklara, men det löser sig imorgon, det gör det alltid. Jag har några alternativ och ett av dem är faktiskt att ta det lite lugnt imorgon? Men vi vet alla hur det slutar.. Jo, med att Josefin är ute och roar sig i alla fall. Haha! Anledningen till att jag ens funderar på att ta det lugnt imorgon är för att på lördag ska jag slå till med ett larm. Jag och min tvillingsyster ska ju som sagt ha förkrök här hemma och sen vankas det utgång då vi fyller år natten till söndagen. Alltså den 20e april! Så ni som vill gratta mig får hemskt gärna göra det då *blink blink*. På söndagen ska vi ha bjudning för släkt och sådär, så det kommer säkert bli trevligt. Det tråkiga är att mamma jobbar och kommer först på kvällen, likaså syster Bella. Sara kan inte alls komma då hon ska på kurs i Stockholm.. En jävla osis med andra ord! Men det ska nog bli bra ändå. Förhoppningsvis kommer min barndomsvän Linnéa och hon har jag inte träffat på alldeles för länge. Dock har jag lite ångest för söndagen.. hmm.. jag vet inte riktigt hur jag ska krångla mig ur det, men jag får väl helt enkelt komma på undanflykter. Jag har ju några få dagar på mig!

Så vad har ni, mina kära läsare, för planer inför helgen? =)

Nu är sista dagen avklarad


Ja, i alla fall på introduktionen. Det är riktigt skönt ska jag berätta för er, en ren befrielse. Dock domnade min rumpa av och båda mina knän låste sig, då vi satt i en soffa i fyra timmar och lyssnade på en coach. En himla rolig och trevlig typ, men min kropp skrek om nåd. Nu sitter jag här, tvingade på mig mina träningskläder och ska få ork att dra fram maskinen för ett pass. Jaa, jag vet att jag borde gå och lägga mig eftersom jag är slutkörd både i huvudet och kroppen, men jag kommer inte kunna sova om jag itne tränar nu. Det är enbart sanning mina vänner! Jag kan inte släppa trenden med att träna det passet MINST en gång om dagen, speciellt inte eftersom jag satt stilla i nära på fem timmar idag. Det gillar vi inte alls!

17 april


Oj oj oj! Jag får be om ursäkt alla läsare för inläggen igår, jag lät alla känslor rinna över. När jag då skriver så skriver jag saker i stundenshetta, sen (som till exempel idag) läser jag det och skäms lite för att jag har uttryckt mig så mycket. Allt för mycket! Men, jag har en policy att inte radera hela inlägg, möjligtvis göra små ändringar, men inga stora grejer. Så, idag är det en ny dag och solen sken in genom fönstret imorse när klockan ringde. Jag fick en välbehövlig sovmorgon idag, gick upp 9.15. Kors i taket! Att vara igång precis heeeela dagen tar verkligen musten ur en. Så, som tur är, är detta sista dagen på kursen. Missförstå mig rätt, jag tycker det är kul som bara den. Men att åka tidigt på morgonen och vara hemma så sent på kvällarna är ingen större hit. I varje fall inte tre dagar i rad!

Idag ser dagen ut som så;
- Skolan (historia och matte) 11.00-13.20
- Bussen till Lund 13.30
- Handla present till systeryster
- Åka till jobbet
- Bussen hem 21.41

Nu ska jag vi börja på redovisningen till Historian! Hoppas ni får en bra och solig torsdag! Imorgon är det helg! =)

Helt allvarligt

Helt allvarligt så får detta mig till att inse vad jag försöker eftersträva. Det omöjliga! Det funkar ju inte. Man märker tydligt när någon  tar avstånd, någon som man känner väldigt väl. Man känner när någon inte längre känner saknad, speciellt när man känner personen bra. Allt jag säger och gör blir fel i vilket fall som helst. Så nu är jag ännu mer taggad att fortsätta med det jag gör. Jag fortsätter kämpa efter mitt så kallade mål. Jag orkar för fan inte hålla på med detta längre. ** får mig att tro ibland på saker som inte finns längre, det tycker jag är sjukt elakt. Fan alltså.. Mitt humör är inte på topp längre. Jag är inte så ledsen för det som jag är för att det är jobbigast när någon som HAR stått en nära säger något som sårar en. För tillfället är jag speciellt brytbar då ... ja... min situation* är lite annorlunda.

Jag VET att jag blir såhär enbart för att jag är så känslig just nu, det beror inte på att jag är besviken på något som jag inte får. Mitt humör är helt enkelt.. vingligt. Vem som helst hade kunnat säga något som hde fått mig till att börja gråta. Men jag har fattat nu.. Jag behöver inte andra för att klara mig.. Jag ska stå på egna ben. Motbevisa vad alla snackar om. Jag vet vem jag är, jag vet vad jag klarar av, jag vet vad jag gör och inte gör. Jag står för det!



situation* = vill inte ta upp det i bloggen. vill inte trigga folk eller oroa nära och kära.

16 april


Förlåt för dålig uppdatering idag, jag har varken varit hemma eller haft tillgång till dator i skolan. Jag hade turen att mamma kunde hämta upp mig på jobbet idag. Det gjorde att jag kom hem halv tio istället för tjugo i elva, DET var skönt. Speciellt eftersom de här tre dagarna är långa och ansträngande. Det är himla mycket ny information som man ska få in i huvudet, långa dagar vilket resulterar i tidiga mornar och sena kvällar. Igår kom jag inte i säng förrän 1 på natten, sen skulle jag gå upp kl 8 imorse. Jag kan ju säga så mycket som så att pigg är ett ord som absolut inte passar in. Förövrigt har jag varit allmänt irriterad och kort idag mot allt och alla.. tills jag kom till jobbet. Fråga mig inte varför men mitt humör vände direkt. Kanske beror det på att jag klistrar på en mask, eller så är det för att alla är så otrolig sociala att man helt enkelt bara dras med. Jag och tre andra killar, som är lika färska som jag, satt i samma rum idag och vi tävlade lite mot varandra. Man blir otroligt taggad och för att skryta lite så vann jag försäljningen ;)

Oturligt nog hinner jag inte med lika mycket träning nu, i alla fall inte när jag går den här introduktionskursen. Jag har inte försummat min maskin, den används flitigt en gång om dagen ändå! Men jag tänkte att efter torsdag så ska jag utöka träningen lite mer. Varje dag (så ofta det bara går) ska jag gå till sommarbyn och sedan tillbaka, sen ska jag fortsätta med Orbitreken 10-20 minuter som innan. Promenaden fram och tillbaka till sommarbyn tar ca 40-60 minuter, beroende på hur snabbt man går. Det måste vara ganska lagom va?

Jag ska verkligen vara fit for fight nu, inte strunta i att träna och verkligen ligga i. Jag har hållt mitt löfte och så ska jag fortsätta köra på! Mamma börjar bli lite orolig.. Men det är ingen fara med mig. Träning är sunt för både kropp och själ!

Dag 2


Jag sålde bra idag! Det var skit kul faktiskt.. Och nej, jag överdriver inte. Tiden gick förvånansvärt fort :)

Woho, imorgon är det torsdag och det innebär att det snart även är fredag. Då ska jag välkomna dimman och ge mig ut i vimlet. Den här helgen kommer bli minst sagt sinnessjuk. Det bästa med hur jag mår nu är också att jag känner verkligen att jag är mogen nu. Mogen för att ta klivet!

Ojojoj.. Är du så desperat? Tillåt mig att skratta!! Fyfan vad vidrigt.

Ny blogg


Nejnej vänner, jag lämnar inte den här. Jag tänkte däremot skapa en till blogg där jag tänker skriva mer.. personliga saker. Saker som jag inte vill att alla ska veta om osv.. Behöver få skriva av mig mer än vad jag kan göra här. Jag vet att det är lite halvmesigt att ha en anonym blogg.. Men vafan!? Jo, jag satsar på det. Känner du att du inte kan vara utan den bloggen heller så får du höra av dig i kommentarfältet här och skriva att du vill ha den, så får vi se om du får ett litet mejl med en ny adress.

Så... DET var däremot allt för ikväll

Meeen, jag måste bara berätta en liten rolig sak. Jag ska förmodligen, kanske, möjligen, bli mamma till en liten albino-strumpbandssnok. Misse ska h*n isf heta. Häftigt va? Haha =)

Pweh, dagen avklarad


Det var intressant och väldigt roligt idag. Jag blev förvånad över hur sociala alla var, hur alla pratade på som ingenting. Visserligen mycket information på en  gång, men jag tycker om att få allt klart för mig. Nu är det två dagar kvar, sen är jag utbildad(eeh..? haha) telefonförsäljare. Jag kommer alltså att bli en av alla dryga människor som ringer och vill sälja saker. Äh, jag bryr mig faktiskt inte. Ett jobb är ett jobb! Eller hur?

Jag har hunnit med att träna nu ikväll när jag kom hem, då träning hade uteblivit annars. Det gillar vi inte ju!
Nu är jag si så där lagom trött och tänkte snart hoppa i säng. Stack hemifrån 8.15 och kom hem 22.40.. Då är man seeeg.

Har ni alla haft en bra dag? Det hoppas jag på i alla fall.
Godnatt och sov gott människor, vi hörs imorgon!

Uuh, det gick snabbt



Ett kortinlägg till.. Var ju bara tvungen och berätta att jag fyller år på söndag! =)
Detta ska firas med några vänner på lördag. Jag och min syster anordnar en väldigt liten tillställning och senare blir det utgång. På söndag blir vi firade av släkten och jag är sååå nyfiken på vad jag ska få. Jag har inte önskat mig så mycket, mer dyra saker som jag är i stort behov av. Haha, äh, det finns väl alltid något som man är i "speciellt" behov av.. Men saker som jag väldigt gärna vill ha! Detta blev ett väldigt flummigt inlägg och jag ska försöka att inte spamma er mer ;)

image99

Tisdag


Godförmiddag alla glada prickar (även ni andra som kanske är på sämre humör!)!
Idag är jag på strålande humör. Vad kan detta bero på tro? Jo, jag känner verkligen att våren/sommaren är på god väg nu. Jag är inte länrge rädd för att en snöstorm skulle kunna dra in över Skåneland. Mitt hår är somrigt (vill ha tillbaka mitt blonda hår efter lite experiment, speciellt nu när sommaren är på ingång..) då jag slingade håret lite igår, jag solade och smorde in mig i vårdande kroppsprodukter. Solen skiner, solbrillsen är på, vårjackan används flitigt och det är sådär vårigt varmt ute. Jag längtar tills vindarna blir varmare, avskyr när det blåser och man känner att det isar i hela kroppen.

Idag har jag en relativt kort dag i skolan, men det betyder inte att jag kommer hem tidigt. Som jag har skrivit innan så börjar min introduktionskurs på jobbet idag och jag ska vara där mellan 16-21 idag. Så jag bestämde mig för att ta bussen från Ystad halv 2, då är jag i Lund cirkus 14.45, kika efter presenter till min tvillingsyster och sen bege mig till joooooooooooobb. Det känns inte alls betungande att sitta där i fem timmar och komma hem halv elva ikväll, istället har jag sett fram emot det ändå sedan i fredags förra veckan. Det ska bli otroligt spännande att träffa nya människor (9 andra nya ska också på kursen idag).

Åh, det allra bästa är nästan att jag känner mig så fri! Sommaren är på G och kärleken kanske väntar runt hörnet? You'll never know.. Men som jag alltid har sagt, letar man efter kärleken så finner man den aldrig. Och ska jag vara ärlig så tar jag varje dag precis som den kommer. Finner jag intresse i någon, fine. Inte? Fine by me! Gud vad skönt det känns att kunna säga så.

Nåväl, nu ska jag fortsätta med mitt arbete på samhällen. Ska skriva en analysmodell av konflikten i Sudan.

Hoppas ni får en bra dag idag mina kära läsare, det blir kanske en uppdatering senare eller ikväll när jag kommer hem.

Godmorgon!


Hoppas ni har sovit gott? Det har jag i alla fall. Nästan lite för gott, jag kom knappt upp i morse. Sängen var vääääldigt varm och mysig när klockan ringde. Då är det måndag idag, första dagen på en ny vecka och för första gången på ... ja, väldigt länge så har jag hela veckan bokad. Det är fullspäckat schema so to speak!

Måndag: Skola, sola, umgås med M och två andra filurer, hem till pappa och umgås med honom.
Tisdag: Skola, jobbintroduktion kl 16-21
Onsdag: Skola, jobbintroduktion kl 16-21
Torsdag: Skola, jobbintroduktion kl 16-21
Fredag: Ut och festa
Lördag: Fest hemma för mig och min syster som fyller år på söndag, sen utgång.
Söndag: Jag och tvillingsyrran fyller 18år och ska firas med släkten.

Ja, så vad säger ni, det är inte mycket tid över till annat jag får. Men jag tycker om när jag har allt planerat.

Bilder från förra fredagen

image98

Träning på G


Nu ska jag ställa mig på maskinen en stund och koppla bort omvärlden. Summera helgen och planera veckan. Jag vet inte om det beror på vädret idag, eller vad det är, men gud vad jag mår bra! Allting går som på räls just nu. Dessutom är mitt mål snart avklarat.. hihi. Ni vet nog inte alls vad jag pratar om, men det är bäst så. Vi inte att någon upptäcker det, då blir det kass kan man säga.

Konstigt!


Varför publiceras inte mina inlägg? Kan någon av er läsa detta? :S

Helgens bravader


Ja, den här helgen har varit hur bra som helst. Minst sagt! Fredagen startade perfekt med att jag fick jobbet. Sen åkte jag hem till J, förkrökade där och sen stack vi till bar a bar och dansade järnet. Det var helt sjukt, vi dansade KONSTANT i 3 jävla timmar.. Min kropp protesterade kraftigt igår förmiddag när jag klev upp ur sängen. Det var lagom med folk där och tiden gick förvånansvärt fort. Igår var det en riktigt slappedag. Jag bestämde mig att för första gången se bar a bar ur ett nyktert perspektiv. Det var rätt intressant att se hur folk egentligen dansar (lägger inte direkt märke till det när man är i sin egen berusade värld). Man fick sig ett och annat skratt i varje fall! Nackdelarna med igår var att det var segt så in i helvete att vara där när man inte var påverkad överhuvudtaget, plus att där var alldeles för mycket folk. Det gick knappt att röra sig där inne och vart man än vände sig så luktade det svett.. uurk! Men det var kul ändå, träffade en massa människor och skrattade, dansade osv. Usch.. Det var en riktigt idiot där som bara greppade tag i min rumpa. När jag vände mig om fick jag syn på en lagom tjock kille som stod och flinade.. JÄVLA ÄCKEL! Blääää. Jag greppade tag i J och förflyttade oss till andra sidan av dansgolvet efter att ha gett honom en av mina kända mördarblickar!

Idag har jag suttit ute i solen, promenerat och njutit av det härliga vårvädret. I'm living the dream ;)

YEEEES!


JAG FICK JOBBET
JAG FICK JOBBET
Iiiiiiiiih! Jag kan knappt fatta det?!
Intervjun gick skit bra, hon var hur trevlig som helst och jag kan inte fatta varför jag var nervös ens?
Allting verkar vara hur bra som helst, nästan för bra kanske.. Haha!
Jag ska på introduktions kurs på tre dagar nästa vecka, det blir sammanlagt 15 timmar och vet ni vad det bästa är? Jag får betalt för de timmarna. Åh detta ska firas ikväll.. Ska dricka en massa orgasm, det är en sak som är säkert.

Igår handlade jag outfiten till idag, det blev ganska enkelt men stilrent. Jag kom undan vääääldigt billigt dessutom. Det blev; ett par svarta short från H&M (98kr), ett militärgrönt linne från H&M (49,50kr) och ett guldhalsband med något svart hängandes (59,50kr). Allt som allt slutade kalaset på 207kr!! Hur bra som helst tycker jag.

Fredag idag. Är man överlycklig eller överlycklig? Sjukt skönt ska det bli med helg.
Sen efter nästa vecka ska jag jobba, jobba, jobba. GUUUUUUUD vad jag ska jobba. Hihi.. Nä fyfan vad glad jag är!

Kaffe i mängder

Ja, eller kanske inte i JÄTTEstora mängder, men åtminstone i lagom dos. Undrar vad jag hade gjort om inte kaffe hade funnits? Vågar knappt fundera över det. Jaha, så då är det onsdag idag. Har avverkat tre lektioner på ganska kort tid (slutade 13.40 idag). Började dagen med labb, därefter psykologi och till sist svenska. Vi skulle ha ett förberett prov om August Strindberg, men vi visste inte hur han skulle lägga upp provet. Så man visste ju inte riktigt hur man skulla plugga till det, men jag hade tur som läste igenom både om hans liv och verk. Vi skulle nämligen skriva om så mycket vi kunde på så många A4 sidor vi ville. För mig som älskar att skriva och brukar klaga på att det inte kommer frågor som jag har pluggat på, var detta jättebra. Förutom att man inte riktigt visste vad han ville att vi skulle skriva och ha med, vad som var tillräckligt osv.. Jag var en av de sista som gick och fick ihop fyra sidor, så jag tror att det gick rätt bra. När jag skriver så håller jag på ett väldigt konstigt sätt (på lågstadiet fick jag en kommentar av en gammeldags lärare som sa att jag hade fel pennfattning?! HALLÅ!?) och får då kramp i fingrarna.. Det är inte så bra när man ska skriva mycket.

Ja, så efter svenskan hade jag, S och F en stund på oss att fördriva tiden innan bussen gick hem. Så vi beslöt oss för att vandra till VideoMix så de två filurerna fick lite onsdagsgodis (det är ju faktiskt lill-lördag som F sa.. haha). När vi kom dit blev jag väldigt förvirrad och upptäckte att VideoMix inte fanns kvar längre.. Men då såg jag att det hade bytt namn :D Haha.. Knappt snabbtänkt jag är, eller vad säger ni?

Just i skrivande stund sitter jag hemma i lägenheten och funderar starkt på om jag ska träna nu eller ikväll. Jag har redan gjort i ordning här så att mamma inte ska klaga på att jag inte håller stället i skick när hon är borta, så egentligen har jag tid över. Hoppas bara att det är något bra på tv. Det är så himla tråkigt att stå på den maskinen utan någonting som underhåller en!


Uuuuuuuuuuuh.. Är skit nervös inför fredagen! Hoppas hoppas hoppas att jag får jobbet. Får jag jobbet så ska jag börja sola solarium (är krit vit som snö..)!

Förövrigt så är det underbart väder ute, varmt och soligt. Jag kan inte hjälpa att jag blir på ett strålande humör.. ;)

Tankar och funderingar


Vad är det för fel på mig? Dagarna går verkligen helt upp och ner. Ena stunden är mitt självförtroende på topp och det känns verkligen som om ingenting i hela världen kan få mig till att känna annorlunda. Sen andra stunder känner jag mig absolut värdelös och fullständigt .. ja, patetisk. Ska jag behöva känna mig allt för blåögd? Är det jag tror på inte sant, och om inte, varför får jag höra att jag ska tro på det i så fall? Jag är inte så brytbar att jag inte tål sanningar, det kan istället göra mig starkare som person. Och för er som kände mig för ett tag sen VET att jag är en väldigt stark person. En person som inte låter sig tryckas ner av något, inte hakar upp sig på något som inte är värd att lägga ner tid eller ork på. Ge mig kraften att sätta ner foten och säga STOPP! nu gör vi så här istället!!


Hm.. Ja, starka ord från en fundersam och tankspridd Josefin en helt vanlig tisdagskväll. Det som gör mig på gott humör just nu, som får mig till att hålla modet uppe är följande:

  • Min familj som ställer upp för mig i alla situationer, som får mig på gott humör när jag behöver det som mest. De tror på mig och visar alltid sin kärlek för mig.
  • Mina vänner. Ni som känner er träffade ska veta att ni gör min dag, varje gång ni får mig att skratta. Jag har vänner som jag alltid kan ringa, som säger de rätta sakerna när det verkligen behövs. Oavsett om det svider så är ni alltid ärliga mot mig.
  • Helgerna! Det är då jag känner att jag lever. Mitt självförtroende är på topp, jag träffar människor som jag inte träffar så ofta, jag skrattar, dansar och ler. Visserligen är mornarna dagen efter inte de bästa, men det är alltid värt det.
  • Mitt jobb(?) som jag förhoppningsvis får. Det kommer öppna helt nya dörrar för mig, jag behöver inte känna mig fullt lika låst när det gäller ekonomin och dessutom är det möjligheter att träffa nya människor.
  • Resan till Turkiet. Visserligen är inte resan bokad än, det beror på en mängd olika saker. Men är situationen som den är idag så kommer jag att åka. Mest för att det kommer göra mig gott, jag kommer ha roligt med människor som gör mig glad.
  • Du. Inte alla gånger är du den som gör mig glad och får mig till att inte tappa modet, men de gångerna du gör eller säger något som får mitt hjärta att rusa, just då är det värt all möda. Du får mig till att tappa hoppet ibland, det gör du faktiskt. Men när du får mig till att inge hopp, hopp om så mycket saker så glömmer jag ibland allt annat.

August Strindberg

Jaha, okej. Men jag kanske inte VILL lära mig något om hans liv och verk? För mig är han inte det minsta intressant, någonstanns. Det enda som jag finner någerlunda "roligt" att läsa om, det är hans tre olika kvinnor som han var gift med och hade barn med allihop. Haha.. det är inte lätt när det är svårt.

Dagens


Idag har jag tränat 15 minuter på Orbitreken, promenerat i 20 minuter och kollat på tv. Pratat i telefon, ringt om jobb, löst suduko och kollat igenom mina kläder.

Detta TROTS att jag har ont i varenda kroppsdel. Anledningen är väl att jag inte känner all smärta när jag rör på mig, stänger liksom av det där. Jag har även upptäckt att när jag tränar/motionerar så låser jag allt. Jag känner mig inte fundersam, orolig eller tänker på alla bekymmer. Detta gör att det kanske blir lite som en flykt, en flykt från verkligheten. Men å andra sidan, är det så dåligt då? Alla behöver vi något som får oss att lämna den hårda verkligheten för en stund!

Jag tänkte faktiskt ta itu med mitt pluggande nu.. Kanske vore på sin plats? Uh.. Om jag ändå inte hade varit så utomordentligt trött på skolan och alla dess krav. Ge mig lite kämparglädje!!

JAJAJAJAJAJAJAJAJJAA!!!!!


JAG ÄR SKIT JÄVLA GLAD JUST NU!
Ringde jobbet som jag har funderat länge på att ringa. (Har tyvärr dragit mig för det.. vet inte varför, var väl rädd för att få ett nej..??!) MEN nu fick jag tummarna loss och ska på interbju 16.30 nu på fredag. Det gäller inte bara sommarjobb utan även extra under terminerna. My dream came true kan man nog lugnt säga. Ohh fyfan vad jag ska jobba. Jag ska jobba så mycket att jag inte har något annat liv (eeh okej, skolan och fester också..). YEAH YEAH YEAH! Nu håller jag tummarna hårt som fan för att jag ska få det här jobbet. Så ni borde också göra det ;) hihi!

Hemma från skolan

Vaknade upp imorse med ett huvud som kändes som en stor vattenfylld ballong, näsan var täppt och hela kroppen skrek av smärta. Detta resulterade i att jag stannade hemma idag. Jag tror verkligen att jag behövde det..

Jaha, tisdag idag. Vad har ni för planer?

Okejdå


Nu har jag bestämt mig.
Tror inte det finns något som kan ändra det.
Allt jag vill, är att få känna mig trygg igen.

hmmm..?


Vet inte riktigt i vilka banor jag ska tänka. Ena sidan säger att jag ska strunta i mina onda aningar och förlita mig på min kärlek, medans den andra sidan säger åt mig att jag är dum i huvudet som tror att jag är någonting att ha. Att min tillit och kärlek är förgäves. Antagligen förstår ni ingenting av mitt filosofiska tänkande såhär sent en måndags kväll? Det finns något starkt som säger åt mig att något är fel. Men sen kommer jag på att jag är inte värd kärlek, förtroende, mys, ja allt det där. Det har jag förbrukat, så vad är jag att ha? Varför ska jag oroa mig över någonting som jag ändå inte har?

Tyvärr går mina tankar åt till att tänka på andra saker än vad jag borde. Det mesta beror nog på min situation. Så fort jag känner mig låg, otillräcklig, jobbig, ful, oälskvärd, då dyker alla onda tankar och idéer upp. Ju lägre jag känner mig, desto svårar blir det att skjuta undan dem. Jag kan inte berätta för någon om dem heller, för människor i min närhet skulle bli sårade, arga och ledsna på mig. Jag förstår det, självklart. Men vad ska jag göra av alla tankar? Nu, speciellt när jag är ensam så mycket så är det omöjligt att skjuta undan det... Hur ska jag göra? Vart ska jag ta vägen? Vad ska jag tro på? Åh.

Duktig Josefin


Idag har jag dansat i 2,5timmar och tränat på Orbitreken i 30 minuter. (dock inte 30 minuter på en gång.. då hade jag nog avlidit, men 15 x 2!) Jag känner mig väldigt stolt faktiskt! Kanske till och med börjar få bättre kondition? Man kan ju hoppas.

Ge upp eller inte? Det är frågan.

Tack snälla!

Tack så mycket för alla era fina kommentarer. Även om jag inte mår bättre så känns det på något sätt lite lättare i alla fall. Just nu sitter jag och fryser.. Ont i rumpan också.. Eller ja, mest hela kroppen. FÖRLÅT! Jag vet att jag klagar väldigt mycket, men idag är ingen bra dag alls. Jag ska nog göra som någon tipsade mig om, ta en kopp te och sätta mig i soffan. Synd bara att jag har myror i byxorna och inte kan sitta still.. Men, jag kan ju åtminstone prova.

Ja, jag ska snart berätta.

Ingen kommentar

Jag är så patetisk. Så jääääävla patetisk. Fyfan vad jag hatar mg själv för att jag känner och reagerar såhär. Jag hatar den här känslan! Jag avskyr mig själv just nu. Så sjuuuuuuuukt jävla mycket. Jag är så patetisk så jag inte ens kan formulera det mer än just med ordet fucking jävla patetisk!!!! Jag tror jag går och gräver ner mig själv.. Önskar att jag var en struts nu så jag kunde stoppa huvudet ner i sanden. Visserligen behöver jag inte gräva ner mig, för jag sitter själv i lägenheten i vilket fall som helst, så ingen behöver lägga märka till mig nu ändå. En sak är säker i alla fall, och det kommer jag uppdatera om , senare om typ några timmar. Håll i er tills dess..


Klippa mig igen?


För tillfället känns det som att min frisyr börjar få mitt huvud att likna en igelkott. Kanske är det så att jag inbillar mig och söker anledningar till att ogilla det, men jag trivs inte i det längre. Jag funderar på att göra något jätte läskigt.. Vad säger ni om en sån här frisyr? Skulle jag passa i det?

image97

Hej bakfylla!


Istället för att jag blev bakfull igår så får jag bakfylla x2 idag.. Hm, jag får väl skylla mig själv. Vaknade upp i förmiddags av att jag hade ont i varje jävla kroppsdel. När jag kom hem igår så orkade jag inte tvätta av sminket, när jag vaknade imorse tänkte jag inte på det så jag kliade frenetiskt i båda ögonen. När jag sedan gick på toaletten och fick syn på min fejja i spegeln höll jag på att ramla av pinnen. Svart randig i hela ansiktet, MEN GODMORGON BEAUTY! Haha! Nu var även fallet så att jag hade sotade ögon igår.. Så man kan säga att det svarta var mer än vad det behövdes.

Här sitter jag i mjukiskläder, har avverkat en kopp kaffe och funderar över varför jag har så fruktansvärt ont i ryggen/sidoryggen. Visst, jag har dansat som en idiot 2 dagar i rad och jag har även tränat nu varje dag i snart 1,5 vecka.. Meh det känns som om någon har slagit mig hårt i sidan. Det kan bero på att jag sover konstigt och att min säng inte är så bra för min rygg? Detta är en gåta som jag måste lösa, då jag känner mig som en 90åring fysiskt.


Miiiiih! Om några timmar, om endast ett fåtal timmar.. =)

Lördag

Jaaa, förfesten blev ordentligt lyckad. Löftet om att foton skulle tas i mängder höll jag och min kära syster. Tråkigt nog kan jag inte lägga upp dem förrän jag kommer hem till min pappa, då överföringskabeln är där. Jag ska ordna detta så fort jag bara kan!

Jag, Matilda, Catta, Elin och Sofi blandade drinkar hejvilt och jag har ännu inte döpt min specialare som alla blev otroligt förtjusta i. Möjligtvis blev det lite för mycket av det goda, men humöret var på topp hela tiden. Vi tjejer dansade som idioter när vi väl kom till Y-town.

Konstigt nog kände jag mig inte alls bakfull när jag vaknade idag, däremot kände jag ett starkt behov utav mineralvatten som vi för en jävla gångs skull INTE hade hemma. Häpnandsväckande, minst sagt.





Jaaaaaaaaaaaaaaa miss you like hell.  Förlåt mig då!

Fredag 4e april 2008


Japp, så idag är det äntligen fredag. Dagen som jag har sett fram emot hela veckan! Visserligen gör man alltid det, men den här fredagen känns.. speciell på något vis. Kan inte förklara det närmare, svårt som bara den. Nåväl, idag har jag varit i skolan. Vi hade en så kallad "hälsodag" där Sofia Åkerman föreläste om sitt liv. Jag och Sofi gick därefter till Ohlssons Bazaar ute vid industriområdet. Hon skulle handla 18års presenter till sin kompis och jag fick syn på en UNDERBART fin väska som jag var tvungen att äga. Lycklig över mitt fynd spatserade vi tillbaka till kärnan av Ystad där jag mötte upp min syster. Vinkade adjö till Sofi och begav oss sedan till skoaffärer. Matilda hade hittat ett par sjukt fina skor som hon hade lagt undan. Jag erkänner att jag är väldigt avundsjuk på henne..

Nu har jag precis druckit alldeles för mycket kaffe, tränat och samtalat med Matilda och hennes kompis. Snart ska jag börja förbereda för kvällen, men först ska jag göra några inköp. Iiiih vad kul det ska bli. En massa foto ska det också bli.

Vad ska ni göra ikväll?

Helt underbart!


Minns ni som brukar läsa min blogg att jag skrev om att längta till nästa dag? Att det var väldigt längesedan jag faktiskt kände så?  *Tadatatatdtatdta* IDAG KÄNNER JAG SÅ! Iiiih lycka. Fyfan vad skönt det känns, helt underbart. Så sprudlande glad att det bubblar i hela kroppen. FYFAN VAD HÄRLIGT DETTA ÄR!! Har saknat den känslan alldeles för länge.

Och vad beror detta nu på?
Mjaa.. Jag vet inte riktigt? Faktumet att jag har en underbar tvillingsyster, underbara och roliga vänner, att det är vårväder, att jag ska åka på 2veckors semester, att jag ska ut imorgon...? Jag vet inte, men NÅGOT är det i varje fall. I looove my life at the moment. Hoppas verkligen att den här känslan håller i sig.

Imorgon ska jag och några vänner sitta hemma hos mig. Blanda goda drinkar, göra oss snyggare än snyggast (eh.. snyggare heter det, haha!), förtära alkohol, prata i munnen på varandra och sedan bege oss ut och skaka rumpan. Detta ska jag göra med människor som jag tycker om väldigt mycket. Kan det bli bättre?

Pweh!


Fick tid över nu på morgonen, eftersom jag missade bussen. Quality time kan man verkligen kalla det! Jag har hunnit äta frukost, träna 12 minuter på Orebitreken och ska nu hoppa in i duschen. Fyfan vad man blir mör efter den maskinen.. Men det är som jag säger, det är guds gåva till oss människor. Believe me! Haha =)

Jag såg solen titta fram snabbt innan, men det försvann igen. Det är tur att det är milt väder ute i alla fall. Tänkte använda min nya Teodora top från Gina Tricot.

Godmorgon


Jefla skit.. Missade bussen med bara 2 minuter. FUCK! Jag avskyr sånt. Jag stressade som en idiot och sprang praktiskt taget till bussen, helt i onödan. Kunde dagen börjat bättre? Haha, jag tror faktiskt inte det. Nåväl.. Nu kan jag dricka kaffe i lugn och ro i alla fall.

Läääängtar


IIIIIIIIIH!! Antalya here we come. Bokar resan snarast, de andra har redan gjort det. Väntar på att jag ska få bekräftelse om jobb och att Elin ska få tummarna loss. 7 tjejer som ska sola, festa, slappa och bara så jävla kul i 2 veckor. Kan det bli bättre än så? Jag skulle inte tro det. Jag längtar som bara den.. Wohoooo!
image96

Orbitrek elite



Detta är min nya trogna vän. Han står här fint i tvrummet precis i rätt vinkel framför tvn. 12-16 minuter om dagen kör jag och det är sååååå lovely. Varenda muskel i kroppen får arbeta och när man är färdig (svett och tårar, jag lovar!) så är jag tvungen att slänga mig ner på golvet och flåsa ut i lika många minuter. Jag känner mig extremt duktig och hälsosam. Dessutom går det mycket bra med resten av mitt hälsosamma liv. (Skippar visserligen en del på helgerna.. alkohol osv) Men på samma gång så kompenserar jag det genom att dansa hela natten.. Så det jämnar ut sig.. väl? Haha, jag vet inte. Skitsamma egentligen, meningen med helger är att man ska roa sig och ha kul.


Nåväl.. Idag har jag fikat, kollat på en urdålig film och tagit det allmänt lugnt. Sällskapet var det inget fel på alls :) Det har varit en ytterst trevlig dag och jag hoppas att det är något vi kan göra om, om och om igen! Skönt att det inte var spänt och sådär, var lite rädd för det.

Nu inväntar jag spänt Scrubs. Det är min och mammas höjdpunkt varje kväll kl 23-00. Vi skrattar alltid lika mycket och man är alltid lika glad när man går och lägger sig. Världens bästa terapi!

Woooow!


Äntligen är blogg.se uppe igen. Som jag har suktat efter att få skriva av mig. Men nu när jag väl har fria händer så står det still. Varför blir det så? Uuuh, irriterande. Minst sagt!

Jaha, så vad har då hänt? Absolut ingenting. Eller mjo, lite har ju faktiskt hänt.. Men ingenting märkvärdigt.


Har stora planer inför fredagen och jag längtar fruktansvärt mycket. Ja, för en gångs skull så LÄNGTAR jag framåt.

RSS 2.0