Veckans tjejsnack v 8

· Vad har du på dig när du sover?
Hemma är det pyjamas byxor och t-shirt. Hos Henrik gäller underkläder.

· Hur sover du helst? (på sidan, ryggen etc)
På sidan, gärna åt vänster sida eller mot en vägg.

· Hur många kuddar har du i sängen?
Två stycken!

· Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna?
Ibland.

· Har du drömt "sann-drömmar" någon gång?
Nej, däremot har jag vid ett flertal tillfällen drömt om något som hänt under dagen.

i väntan..

.. på geografin. Kan inte någon komma och rädda mig? 2,5 timmar med Petar. Döda mig istället!
Väder,klimat och växtlighet.. Vem fan bryr sig? Oj, vad negativ jag blev nu.. Hoppas du inte påverkas av mina negativa vibbar! Mm.. en latte hade inte suttit fel nu heller. Jag får snältl vänta till jag kommer till Sjöbo igen. Sen är det faktiskt så att det är fredag idag, och det betyder förhoppningsvis party! :)

Nu ska jag iväg och plågas..

jag menar, HALLÅ?!

Ja, hallå! är rätta ordet. Det är redan torsdag och det betyder att det är fredag imorgon. Oh, sunny day!
Jepp, jag är jätte glad för detta och jag hörde öven på nyheterna att det ska bli soligt imorgon. Jag ska ha mina fina solglasögon som jag inte har använt sedan.. hmm.. september? Ja, det kan nog stämma bra.
Henrik kom hem för en sisådär 20 minuter sedan också, äntligen! Har rökt ihjäl mig här i väntan på honom. Hm, om man skulle sluta ändå..? Nja, ett senare projekt. Kanske till sommaren, vi får se :) Mina föräldrar lär bli glada i så fall. Men om jag ska göra det, så ska det endast vara för min egen skull. Annars kommer jag inte klara det. Precis som allt annat..

Nej, om man skulle gå och pröva ut kläder inför imorgon? Det är alltid kul! Fast det känns som att umgås med Henrik är lite högre på prioriteringslistan. Så kanske inte i alla fall. Börjar inte förrens fem i elva imorgon, så jag har tid på mig imorgon att bestämma mig :)

Ge mig en massa pengar! Någon rik snubbe, jag behöver dom faktiskt! Jag måste ju köpa de fina ballerina skorna jag hittade på scorett, den ultrafina klänningen på Gina tricot och framförallt, Dolce&Gabbana väskan. Om det hamnar i mitt förvar kan jag leva på den lyckan ett tag. Tills det är något annat jag får akut behov av .. Haha!


lalala du har en bulle i örat


Suck, pust, stånk, stön.. Ja jag kan fortsätta länge. Varför i hela friden snöar den NU?! Jag vill inte ha någon jädrans snö och jag vill framförallt inte gå runt i slasket dagen efter. Ge mig vår och sommar, för gudsskull! Annars tror jag att jag tar en väska, packar ner Henrik och flyttar till Mallorca. Jag menar, om det nu skulle snöa så kunde det väl ha gjort det i januari, kanske december. Men fan inte i mitten av februari. Jo, jag är medveten om att det brukar ligga snö på marken i februari, men om det inte har kunnat komma någon snö innan så passar det sig inte att komma nu. Det ligger inte ens kvar på marken för bövelen.

Engelskredovisning idag, Indien. Jag trodde jag var så duktig som bara skrev ner stödord/meningar.. Hmpf, tjii fick jag! Jag fattade inte vad jag menade med det jag hade klottrat ner och jag tror att de andra fattade ännu mindre. Nåja, det är över nu och jag kommer få fler chanser på mig att bevisa min talförmåga i engelska! Då ska jag öva mer och skriva ner meningar istället så jag fattar sammanhanget själv ;)

Maltes mackor


Om ca 30 minuter ska jag, pappa och Matilda åka till Malmö för att fira min farmor. Kände att jag behövde göra det pågrund av hennes ålder och det var väldigt längesedan vi träffades nu. Hon bjuder på kaffe i alla fall :)  Har testat olika uppsättningar av kläder idag, hoppat runt i rummet och sjungit till "I'm walking on sunshine". Det måste bero på solen och den här inte allt för ansträngande dagen! Hittade en massa jag inte har sett eller använt på länge. Upptäckten av en grymt snygg kjol som jag har omdesignat till en klänning (jag älskar den nu!!) , ett par skor som jag aldrig har använt och några fräsiga solglasögon som jag inte har sett på länge, har verkligen gjort min dag!

Gud vad otroligt sugen jag blev på en latte idag från Matles mackor (som förövrigt gör de absolut godaste kaffe latte i världen!). Jag följde med Kim  för att vara sällskap och fördriva tiden till min buss gick. Väl där upptäckte jag till min fasa att jag inte hade med mig min plånbok, den låg snyggt och prydligt på byrån i hallen i lägenheten. Hmpf, blev något sur. Jag fick snällt vänta till mamma kom och hämtade mig i Sjöbo och körde mig hem, hem. Där ställde jag mig direkt och gjorde en stor härlig latte! God, I love it!

Nu ska jag klä på mig och göra mig fin för min farmor! :)

Ge mig den!

♥                                                            Dolce & Gabbanas Leather Shopper
                                                               Dolce & Gabbanas Leather Shopper

Ge mig denna underbara väska! Hur irriterande är det inte när man hittar den perfekta väskan på internet för alldeles för mycket pengar? Nu känns de andra jag har kollat på inte alls lika fina och lockande.. Så om just DU känner att du har för mycket pengar och är på ett gott humör, så får du gärna skänka mig denna skatt. 

Jag förstår inte varför jag sitter och planerar saker när jag ändå aldrig fullföljer dem? Jag kan sitta ner när jag har ytterst tråkigt och planera en eller ett par dagar framåt. Idag skulle jag t ex. gå till H&M efter spanskan och några baslinnen. Så fort jag kom ut och kände hur mycket det blåste, ångrade jag mig direkt. Jag skulle diska idag också, har hon gjort det? Neeeej. Jag SKA göra det imorgon i alla fall.
Sofia kom bort vid 8tiden idag och gjorde mig sällskap till säsongspremiären av CSI. Otroligt bra!

Idag har varit en svår dag. Har försökt, men mött motstånd så jag nästan börjat gråta. Har klarat av lite, men måste kompensera det hela tiden med annat och sen känner mig så.. kontrollös. Nåja, jag kämpar och det är det viktigaste! Right?

Nu ska jag dimpa ner i sängen och få min skönhetssömn. Har en härlig dag i skolan imorgon, den bästa på hela veckan. Estetiskt verksamhet från 10 till 12. I FUCKING LOVE IT!

Henrik, du får gärna komma hem nu. Jag saknar dig och sängen är så tom.

Jag spottar på er


Lugnet före stormen skulle man lätt kunna kalla de senaste dagarna. Mamma och pappa har varit hur snälla och lugna som helst. Idag räcker det med att jag sa "Nej tack, om jag hade velat ha så hade jag tagit." Där sköt båda två i höjden och tappade fullständigt kontrollen. Jag var kolugn hela tiden tills pappa beordrar mig att inte slänga med saker. Haha, VILKA SAKER KÄRA PAPPA? Jag hade förstått om jag hade gjort det, men som sagt, jag var kolugn. Nä fyfan, dra åt helvete. Nu fattar jag varför jag undviker att vara hemma. Tur att det är fredag imorgon så jag kan stanna kvar i Sjöbo åtminstone till söndag. LÅT MIG VARA FÖR HELVETE! Detta är det sista jag behöver. Allt rasar.. Fan Henrik, kom hem nu. Jag känner inte igen mig själv. Fan jag vill bara ut och gå,gå,gå utan att veta vart jag kommer. Gå tills mina ben inte orkar bära mig mer.  Jag skulle vilja åka utomlands till ett varmt ställe. Jag vill se solen och känna värmen. Det får mig alltid att få ett härligt lyckorus...


Mm, deprimerande. Eller hur?

Life is life.


RSS 2.0