Winona Ryder


Gud vilket fint ansikte Winona har. Och kappan, den är underbar. Vet dessvärre inte vilket märke det är..
Någon som vet kanske?

image65

29 februari


Vaknade imorse av att pappa knackade på min dörr imorse. "Josefin, vi kör om 10 minuter." Say whaat? Jag flög upp ur sängen, kastade på mig kläder och smink. Det var inte långt ifrån att jag missade bussen.

Hade danska imorse kl åtta och nu börjar inte  svenskan förrän 11. L kommer inte till skolan förrän 10 i så jag har absolut ingenting att göra. Alla andra har lektioner (de som har språk). A-S, R och C har visserligen inte lektioner, men de gick iväg och handlade.

Förresten, jag har gjort ett litet experiment sen igår. Jag är så less på att punga fram 50kr i dagen till ciggaretter, så igår slängde jag ett tomt paket kl 14.53. Jag har inte rökt sedan dess! Visserligen ska jag få ett paket om en dryg timme, men det var väl ändå starkt gjort kan jag tycka? Det fick mig att tänka efter.. De onödiga ciggaretterna kan jag nu skippa för jag vet att jag BEHÖVER inte nikotinet så ofta. På så sätt sparar jag pengar UTAN att sluta röka. Bra va? Haha.. Nja för er ickerökare låter detta nog idiotiskt i era öron. Men som jag har sagt innan, jag slutar när jag blir gravid. (Nej jag har ABSOLUT inga planer på att bli de nu!!!!!!)

Godnatt och sov gott

Vill ni veta en meningslös sak, som ändå är ganska intressant? Josefin Engelbrektson på alvspråk skriv såhär:

Alatáriël Elanessë. Det var Alle som berättade det för mig. Fråga mig inte hur hon hittade det?!


Nu är det time to sleep. Sov gott och dröm söta drömmar allihopa. Fredag imorgon och äntligen är den här veckan slut. Det ska bli så skönt med helg.

image64

Tjejsnack v 9


Vecka 9/08
Djur Ämnet kommer från Emma S
  • Har du några djur, ras och vad heter de?

- Jag är inte ensam ägare till något djur, men Leia är i princip min och pappas lilla skatt. Leias mamma är en renrasig Drever och pappan är en salig blandning. Ägarna visste inte riktigt vilka raser han hade i sig. Sen har vi även en katt hemma vid namn Yoda. Hans mamma var en norsk skogskatt och pappan en vanlig bondkatt skulle jag kunne tro. Även hemma hos mamma har vi en katt. Det är en Maycon/Norskskogskatt blandning. Fifi heter hon!

  • Är det nåt djur du skulle vilja ha, vad?

- Jag är en hundmänniska och planerar köp av en liten blacktan Chiuhuahua.

  • Är det nåt djur du INTE skulle vilja ha, varför?

- Spindlar, ödlor.. Allt smått och krypande. Gillar inte djur utan päls (förutom kinesisk nakenhund, de är fina).

  • Om du fick vara ett djur en dag, vilket, varför just det?

- En hund. Jag vill veta hur de tänker och fungerar för att lättare kunna förstå dem sen.

  • Finns det något djur du är rädd för, vilket?

- Jag är rädd för spindlar och stora ormar.


http://mlilja.net/tjejsnack


Spotlight!


Gamla bilder

Hittade en massa gamla bilder på mig OCH Leia :) Här kommer några stycken. '




Här kommer Leia som miniliten!


Min prinsessa

image47

Princess Leia (döpt efter prinsessan i Star Wars för er som är lite efter.. haha)
Hon är min fina underbara skatt som slickar mina tårar när jag gråter, sover vid min sida när jag känner mig ensam, försöker få mig på gott humör när jag är lite nere. I vått och torrt har den här fina varelsen funnits för mig! Det är otroligt vad en hund kan betyda för en.. Och vilken personlighet sen...! Jag kan inte förstå att hon fyller 3år till midsommar. Minns den dagen vi hämtade henne, hon var så liten och rund som en boll. Bara för det måste jag gå in på "familjens dator" och leta upp bilder på henne när hon var en liten bebis. Hon var/är BEDÅRANDE!

Nystädat hos Josefin!

image44
Bild 1. Här sitter jag och knapprar som besatt på tangentbordet. Kaffet har vi även på bordet! Idag reserverade jag ett databord på en Secondhand butik, ska hämta den imorgon. Ska bli skönt att få ut det fula skrivbordet och bara ha något enkelt stilrent. Tavlan på Marilyn Monroe är uppsatt idag. Fick ramen i julklapp och nu har jag äntligen fått upp skönheten på väggen! På datorn har jag även klistrat på en massa foton som betyder mycket för mig. Mina föräldrars bröllopsfoto, Dorian(min systerson), mamma osv.  

image45
Bild 2. Det här är den nya byrån som jag och Pappa hittade i Seconhand butiken idag. Vet ni vad jag gav för pärlan? 75kronor! Oprutat! Helt ofattbart. Tänkte först måla om den eller skrapa bort färgen, men jag tycker faktiskt att den vita färgen passar bra. Nu har jag plats till mina kläder och har även ett utrymme för allt mitt smink, smycken m.m.

image46
Bild 3. Jag har använt borrmaskin idag! Kan ni tänka er? Borrade först hål i väggen, satte i blåa saker som ska hålla fast skruven sen eftersom det är gipsväggar och skruvar inte fäster. Så tidningsstället har jag helt själv satt upp! Även kroken till min mysiga morgonrock.

Foto?


Någon kanske är sugen på att se min förändring? Det ger kanske ingenting om du inte har sett mitt rum förut.. Så vi får väl se. Jag har dock ingen aning om var jag ska göra av mina väskor. Mina garderober är proppfulla, båda byrårna. Just nu ligger de på golvet och ser fina ut. Där kan de absolut inte ligga! Först tänkte jag mig en form av "lina" att hänga på väggen där jag kunde hänga upp de på. Men sen kom jag på att det blir väldigt omständigt varenda gång jag ska byta handväska. Var har ni era? Och nej, för andra gången, garderoberna är helt omöjliga att ha väskor som boende gäster. Tyvärr.

Grattis Alle balle! Vovven som kommer den 14 mars. Är så avundsjuk så jag inte vet var jag ska bli av.. Här kan ni läsa om hundtips, mode och om Alles lilla Gizmo som snart är leveransklar http://mychihuahua.blogg.se!

28 februari


Ny byrå, möblerat om, städat. Fyfan vad duktig jag är!! Man kanske till och med skulle få för sig att plugga lite? Njaa.. Haha, jag gick nog lite för långt där. Vad gör ni en torsdagkväll?

27 februari

image43

Jag vet fortfarande inte vad jag ska känna. Det enda jag kan känna just nu är saknad. Men jag KAN bara inte låta mig tryckas ner av all smärta och ledsenhet, jag vet att jag absolut inte kan ta mig upp då. Måste kunna se framåt, fastän att det inte går. Måste vara stark. Du borde försöka göra detsamma. Det förtjänar du.

Varför?


Jag försöker att ha en mask, hålla masken. Inte låta mig må så dåligt som jag har gjort så många gånger. Jag vet om att jag aldrig kommer kunna ta mig upp, jag vet att jag kommer börja svälta mig i själv i desperat försök att hitta en "fast punkt".

Det du skrivit.. Jag gråter och vet itne hur jag kunde göra så mot dig, oss. Jag tänker också på alla fina stunder vi har haft tillsammans, allt vi någonsin gjort och inte gjort. Jag grämer mig själv och det rivs stora öppna sår i mitt hjärta. Jag har låtit det bästa och lyckligaste i mitt liv rinna ur händerna på mig. Om någon bara kunde förstå hur ledsen jag är för det. Någon? Ingen verkar tro på mig. Men varför skulle dem.. allt jag gör är att ljuga.

Förlåt för att jag har förstört din semester som du så länge har sett fram emot, förlåt för att jag inte har hört av mig. Jag klarar bara inte av att prata med någon som jag har varit så lycklig med, få höra vilken idiot jag är och höra hur du gråter. JAG ÄR OCKSÅ JÄVLIGT LEDSEN. Jag försöker spela stark, det är min försvarsmekanism. Tro mig när jag säger att jag hade gjort precis vad som helst för att göra om allt, göra allt bra från början och hålla fast vid det. Om du bara hade kunnat vilja så mycket som du på något sätt visar nu. jag kan inte hjälpa att jag säger det, men vi  hade inte varit där vi är nu. Vi hade varit på skidsemester TILLSAMMANS! varit lyckliga, skrattat, mått bra, varit glada över livet och allt som det gav oss. Allt är borta. Jag känner mig så tom att jag känner mig nästintill borta. Långt ner.. långt nere i ett bottenlöst hav, där befinner jag mig nu. JAG FÖRSTÅR ATT DU PÅ ETT SÄTT HATAR MIG, och du tycker ionte att jag har någon anledning att vara arg på dig. Kanske inte, men om jag ska vara ärlig så är jag nog mest arg på mig själv, och låter dig tro att jag är arg på dig. Jag önskar av hela mitt hjärta att vårt förhållande hade hållt. Jag önskar att den kärleken vi gav varandra skulle hålla för alltid. Vi skulle ha vår jävla familjegrav...

Förlåt för att jag finns, förlåt för alla misstag, lögner, ord. Förlåt för att jag har förstört något av det bästa som hänt dig (och mig....). Jag kommer aldrig kunna förlåta mig själv för det här. Aldrig någonsin. Jag vill inte mer... Jag vill ha tillbaka allt det bra och stryka allt det dåliga. Mer än allt annat.  

Godnatt!


Nu ska jag städa undan och sen sussa gott i min säng. Sov gott människor!

image42

Ny stilmall


Vad sägs om denna? Den känns lite mer... "avancerad". Den förra såg så enkel och tråkig ut. Jag vill ha en snygg banner (heter det så?) längst uppe på sidan, men jag är ingen HTML-nisse så jag får helt enkelt klara mig utan. Det kanske finns en snäll jävel där ute som har lite tid över? Välkommen att kliva fram ur skuggan. Jag är också så snål att jag inte vill betala någonting för att få någon till att fixa det. Det känns faktiskt som lite onödiga pengar, tycker ni inte? Ah, jag vet inte. Med tanke på hur mycket tid jag ändå ägnar min kära blogg så kanske? Det blir i alla fall ingenting så länge jag inte har fler besökare. Känns meningslöst annars damer och herrar!

Vad gör ni denna kväll förresten? Klockan börjar närma sig midnatt och jag är dödstrött. Kan inte lägga mig dock. Jag har en GIGANTISK klädhög på sängen som måste bort. Även en maaaaaassa saker på golvet.. Har inte tid att städa imorgon så jag måste bara ta tag i det ikväll/natt och ordna det. Har sovmorgon imorgon så jag kan nog ordna mig en fin skönhetssömn ändå. Appropå sovmorgon, imorse försov jag mig. Jag hade tio minutas på mig att sminka mig, få i mig kaffe och klä mig. Jag hade en jäkla tur att jag la fram kläder kvällen innan, annars hade jag aldrig hunnit.

Halebop


L tipsade mig om ett supererbjudande från halebop idag. 3000 gratis sms till alla nät, gratis att ringa till alla med halebop och 0,69öre i minuten till resterande nät. Beställde hem ett kort nu för 108 kronor ( får ringa och smsa för 195 kronor då!!) och när jag får det i bredvlådan ska jag ladda det med 200kr.

Kommer fortfarande ha kvar mitt andra nummer, men jag känner att det skulle kunna vara billigare just nu.

Lek med smink


Satt och lekte lite med smink här om dagen.. Svartsotade ögon, lite färg på läpparna och så. Blev faktiskt rätt bra, inte för "trashigt" utan ändå lite glamour över det hela. (Ja, det kommer många bilder idag sen innan, men det är bara för att jag äntligen sitter med min egen dator med kabel till mobilen!!)
image41

Okej, nu när bilden blev så stor så kanske det ser lite... för mycket ut. I alla fall läpparna. Men jag går inte ut in public såhär i varje fall.. haha! :)

Dagens outfit


Lovade att visa de jag köpte förra tisdagen, och även lägga upp en bild på det. Jag håller det jag lovar, så här har ni den! Den är lite otydlig.. Men jag hoppas att det går bra ändå. Kameran på mobilen är inte den bästa, tyvärr!

image39

Kläder kläder och åter kläder

Herregud min skapare säger jag bara. Att jag hade så mycket kläder, det kunde jag inte tro. Inte förrän nu när jag har tagit hem allting och får skåda min fina samling. Jackor, skor, väskor, diadem, smycken, jeans, tunikor, klänningar, t-shirts, linnen, partylinnen, legging, strumpbyxor, underkläder. Jag får inte plats i mina garderober eller byrålådor.. Vad fan ska jag göra? Det låter kanske helt makalöst men jag använder faktiskt allting. Kanske inte ofta, men jag använder det. Har t o m rensat två gånger under loppet av 2 månader.. Måste komma på en lösning för förvaringen. Något förslag?


image38

Update

Sitter på världens längsta håla.. EVER! L sitter bredvid mig och råsmsar med en typ. Det vibrerar i hela databordet och hon bara skrattar. Ibland undrar jag om hon har en skruv lös eller någonting? Jag måste fråga henne det, för JA, i bland undrar jag!?

Nu ska jag L och F fördriva tiden genom att röka, dricka kaffe och (NU FICK HON SMS IGEN?!??!?!?!?) snacka lite skit. Jag uppdaterar senare, ska försöka att inte dröja för länge. Har en hel del att göra idag, körskolan osv.. Men I promise, will try.


Hur ska jag kunna visa..?
Det sårar att du inte tror mig.
Tror på något som jag visat varje dag.

Brangelina news


Det är så mycket som skrivs om det här kändisparet. Angelina Jolie och Brad Pitt. För ett tag sen fick de en liten flicka och är därmed det enda biologiska barn familjen har. Det ryktades om att Angelina ville adoptera ännu ett afrikanskt barn och kom i en mindre konflikt när Brad ville adoptera en barn med vit hudfärg. Inte just pågrund av hudfärgen, absolut inte, men de hade olika viljor. Även rykten om att Angelina skulle "strunta" i ettåriga Shiloh och ägna mer tid åt Maddox, Pax och Zahara hördes och skrevs om. Detta är ny motbevisat och ryktet är tillplattat. Anledningen? Brangelina väntar ännu ett barn! http://www.metro.se/se/article/2008/02/25/09/2710-57/index.xml.

image37

Önskar all lycka till dem!

26 februari


Jag ska ta tag i detta nu, skriva som aldrig förr. Har haft svårt för det de senaste 1-2 veckorna. Ni som känner mig, jag kommer inte nämna om hur jag mår osv, det vet ni själva. Så ha inte fördomar och tyck att är kallt av mig för att jag fortsätter skriva som innan. Jag måste få en fristad där jag kan få skriva. Skriva om vad? Jag vet faktiskt inte, jag vet bara att genom att skriva så skingrar jag tankar. Sen vad det handlar om spelar inte så stor roll i det långa loppet.


Igår läste jag en insändare i Metro. Det var en person som tyckte att det var fel av Sverige att ge ut bidrag, att bidragen är alldeles för många och för lätta att få. Fine, till viss del kan jag faktiskt hålla med. Men de han/hon ansåg skulle tas bort, det var inga mindre än barnbidraget och bostadsbidraget. Personen tyckte att det de var onödiga då barnbidragen endast användes till nöje och uteliv. Fortfarande kan jag hålla med lite, men man måste tänka på att det finns människor som behöver varenda krona. Vad ska barnbidraget gå till då? Det är till för att köpa kläder, gå på bio, skolmaterial osv. Det är MIN åsikt i alla fall. Mina föräldrar betalar ingenting av mina kläder, nöjen, ciggaretter what so ever. De betalar mina bussfärder, mat, hygienartiklar, gymkort m.m. Det skulle bli orättvist om man skulle behöva ansöka om att få något som jag tycker alla ska ha rätt till. Personen skrev även att regeringen var för fega för att ta upp frågan, i rädlsa för att få för mycket kritik. Det är klart att de är! Barnbidrag/studiebidrag ska alla ha rätt till.


Tranbärsjuice


och nej, jag vill inte kommentera de föregångna inläggen. My buisness..


Sitter hos E, kom hit igår. Då var R också här, vi satt och snackade, drack lite lumumba, rökte alldeles för många ciggaretter. Ja, helt enkelt saker man gör med sina tjejkompisar!
Idag har jag shoppat. Behövde det, lite ljusglimtar i  dimman. Ett par jeans, ett par knälånga midjebyxor och en vit koft/tröja. Ska antagligen inhandla en skinnajacka imorgon, GRYMT jävla snygg. Svimmade nästan när jag såg den, det var som en uppenbarelse. Eftersom det inte lär bli en hund på ett bra tag så har jag dessutom ekonomi till det. Fotade lite innan med min honey E och lägger förmodligen upp bilderna imorgon, då jag inte har någon kabel med mig.

Tack Mamma, pappa, Matilda, Alle, Emilia och Rebecka. Tack för att ni får mig att orka se en morgondag, någonting positivt som kan fylla min vardag.

Och du, jag är besviken på dig. Ja, besviken är det rätta ordet. Känner mig nästintill kränkt när jag ligger sömnlös om nätterna. Funderar, tänker, filosoferar. Aldrig i hela mitt liv att jag skulle kunna göra en sån sak. En dag hoppas jag att du har fått ditt förnuft till fånga och jag hoppas att det inte är för sent. Och förlåt för allt.

Jaaaaa


VAD FAN TJÄNADE DU PÅ ATT KOMMA PÅ EN SÅN SAK? Jag förstår inte, jag har fösökt komma på det.. Men kan inte finna någonting i det.

Nu är det slut

Att folk kan vara så grymma. Vad fan har du/ni tjänat på det här??? VA? Människor som jag trodde var mina vänner har kokat ihop en jävla historia. FEM KILLAR? och VEM ÄR DEM???? VAAAA? Ännu bättre att han inte tro på mig.. Herregud, vad fan är det för sällskap jag har tyckt om? Människor som vill förstöra, göra mig illa. Men, ni har lyckats. Ni har fått det till att förstöras. Min enda jävla fucking lycka i mitt liv ville ni ta ifrån mig. DET ENDA JAG HÅLLER KÄRAST. Ni kan ju berätta för honom sen sanningen. För för mig är det försent. Det hjälper inte vad jag säger. Vi ses på en annan scen "vänner och bekanta".


16 februari

Det är väl så att om man har ett liv så har man inte lika mycket tid till att sitta här och klottra ner sitt liv på internet. Ta inte illa upp ni andra, jag känner bara inte att jag hinner ibland! Det är synd för jag älskar verkligen att skriva!
 
Igår blev det som jag bestämde, jag tog en väldigt passiv kväll med Sara borta i Äsperöd. Vi spelade rom och ginnie och drack någon öl. Satt uppe till klockan 3. Det var helt sjukt, vi spelade säkert 3 rundor och jag har nog aldrig förlorat så stort NÅGON gång, what so ever! Nästan lite pinsamt kan jag tycka.. Eller vad säger ni? Jag måste bara säga att det var så underbart att vakna upp och inte känna av någon som helst bakfylla. Gudomligt!

Vi åt pizza på en nya pizzeria i T-lilla. Dyrt som bara den, men väldigt gott. Får nog klaga lite på personalen, de var nog inte de mest erfarna. Milano heter resturangen och den får en trea av fem.

Just nu i denna stund sitter jag, H och A (C kom precis) och dricker vin/öl. Snackar gamla minnen. Det är så länge sedan vi träffades, jag och A. Kan inte förstå att tiden har passerat så snabbt som den har. Sjuka saker, hemska saker, pinsamma saker, roliga saker.. Herregud, blir nästan tårögd när jag tänker tillbaka på allt. Nä, då är det nog dags att sluta... Kommer med smaskig update imorgon om vem som gjorde bort sig och så vidare....

Ha en bra lördagskväll allihopa!

15 februari

Sköööönt, har verkligen fått sova ut idag känner jag. Fit for fight för en ny och spännande dag. Det blir inte sämre av att det är strålande solsken och klarblå himmel så långt ögonen kan nå! Vaknade strax innan tio av MIG SJÄLV. Kors i taket.. Då har jag verkligen fått min skönhetssömn.
Ledig från skolan idag och nästa vecka har vi lov. Det är nog det bästa med att gå i skolan, alla dessa lov vi får. Lite update om gårdagen är kanske något utav intresse, då jag har tjatat så mycket om det. HAde som sagt aldrig varit på bryggeriet, och vilket ställe! Byggdes på mitten av 1700-talet och än idag bryggs Ysta färsköl där, mitt i resturangen. Själva inredningen är urmysig och maten fruktanvsärt god, jag rekomenderar starkt att ta en mumsbit där!

Pratade med Alle en stund idag på morgonen. Hon ska köpa en Chihuahua och får den den 11 mars. Det finns en kvar och jag är sugen... Får snacka med H sen och höra vad han säger. Han vill ju egentligen vänta till sommaren. Sen fick jag henne att antagligen komma hit imorgon :D Ska snacka med tvilling, hennes pojkvän, L´och några andra. Kan nog bli trevligt.

Idag blir det nog en relativt lugn dag. Det är nog på sin plats, och om jag ska hålla mitt löfte jag gav förra veckan så är det helt enkelt den enda utvägen. Speciellt eftersom det blir party imorgon.

Vill du vinna ett par Steve Madden pumps?

http://app.blogg.se/trackback/ping/14453501

image36

http://josieeme.blogg.se Har just nu en tävling fram till den 25 februari! Gå in och kika där ;)
Jag själv MÅSTE bara ha dessa ursnygga pumps!!


Happy Valentine's day!


Hoppas ni alla får/har en underbar dag med massa kärlek och värme från människor ni tycker om!

Jag har varit med Emilia idag och letat efter något att köpa till min pojkvän. Det blev ett Checkhäfte med frikort till diverse saker, en merci ask och en stor röd ros. Har även en present till, men det är till ikväll. (Nej inget snusk!! haha.. Eller kanske lite... hihi) Har fixat mig hela dagen för att jag ska vara snygg och fräsch tills han kom hem.

Mamma har varit här en runda, drack kaffe och bjöd på lite mörkchoklad. Pappa kom och levererade en ask jordgubbar och geléhjärtan.. Älskar verkligen mina föräldrar, de är så underbara och omtänksamma! Fick även ett värmande sms av min tvillingsyster.. Hade en stor fajt i förrgår, men nu är allt bra igen. Försoning på Alla hjärtans dag och allt, kan inte bli bättre! Nu sitter jag här och smaskar jordgubbar (ÄLSKAR DEM!!!). H är iväg och fixar någonting och sen ska vi till Bryggeriet i Ystad, har bokat bord till klockan åtta. Först tänkte vi åka in till Malmö för att äta på Mandos, världens godaste resturang! Men tydligen så har Bryggeriet blivit uppköpt av Mando och de har samma meny.. Spännande!


Kan inte hålla mig, känner mig så romantisk och påhittig.. Presenten jag har till H ikväll.. Hoppas han inte läser detta innan bara! Jag har köpt ett svart genomskinligt linne, alltså underklädeslinne eller vad man nu kallar det, och nya svarta spetstrosor. Jag har ställt in 20 ljus i sovrummet som jag ska tända när i kommer hem.. Jag hoppas han uppskattar det.

Vad ska ni göra ikväll?


image35

Gossip girl


Fan vad snygga kläder de har. Hade gjort nästan vad som helst för att få en liten klädhög därifrån...

God förmiddag!


Klockan är rean tjugo i två och jag sitter i mjukiskläder och myser. Mitt huvud känns som en stor ballong, min näsa är igentäppt och halsen skrovlig. Säg inte att jag håller på att få en dunderförkyldning nu?! Blää..
Så vad gör man en sån här dag? Jo, man kollar på Gossip girl och dricker varm oboy. Är inne på 10nde avsnittet nu och jag måste säga att  för varje avsnitt som går, så blir jag mer och mer beroende. Jag var inte så imponerad de första programmen, men nu så! Nu börjar det hända grejer.

To do list for the day:
- Kolla lite mer på Gossip Girl
- Städa
- Promenera
Eh jaa... Det var nog allt :) Haha

Alla hjärtans dag imorgon i all sin ära. Jag funderar på att överraska min Honeybum ordentligt.. Men jag vet inte riktigt hur. Har någon ett bra förslag? Vill verkligen visa hur glad jag är över att ha honom, visa min uppskattning. Visserligen blir det svårt att slå förra.. När jag kom hem hade han köpt jordgubbar och champagne. Sen åkte vi in till en resturang i Ystad, förrätt, vin och varmrätt. Efter det var det bio som stod på schemat. Helt underbart! Jag SKA försöka slå det i år..

FÖRLÅT!


Jag vet, jag har varit världs sämst på att uppdatera. Men det är ju faktiskt så att jag har ett liv utanför bloggvärlden ;)
Såå, lite smaskig update kanske skulle vara på sin plats?

Ni som läst min blogg vet att det blev bowling i fredags. På lördagen var det så fint väder så jag, H och T bestämde oss för att grilla. Det dök upp starka vårkänslor den lördagen! Även denna dag vankades det fest. Det började lite segt, då alla andra skulle iväg till en inflyttningsfest som vi inte var så sugna på. Tillslut ramlade det in lite människor som var någerlunda salongsberusade och på glatt humör! Jag klantade mig (ska vi säga som vanligt?!) Jag förstår inte hur jag lyckas. Ja, för mycket alkohol som rusar i blodet och förlite vett, det ÄR ingen bra kombination.. Men ändå, man tror ändå att man ska kunna behärska sig. Efter alldeles för mycket festande de senaste veckorna har jag lovar mig själv dyrt och heligt att ta det lugnare.

I söndags var jag hos min systerson som hade födelsedagskalas. Hela fyra år nu! Stor kille och jag lovar er, är ni födda 2004 eller några år tidigare så är den här killen ett riktigt kap i framtiden.. Han har ju 4 mostrar som ska lära upp honom.

Bowling


Jag, H, T, E och K slängde iväg oss för att bowla. Hur det gick för mig? Ingen större framgång.. Shit.. Jag övar och övar, och ändå så lyckas jag aldrig vinna. Jag förlorade stort! Hur lyckas jag? Antagligen spelade spriten stor roll.. Men lite besviken blev jag på mig själv. Jag försökte lite desperat med lite psykologi (du kan, du kan, strike, strike, slå en strike nu!!!!!!!!). Två strike lyckades jag med, men det räckte inte till mer än en femte plats.. Av fem! Haha, jag är nog världssämst på sånt här. Ja, i vilket fall som helst så var det ytterst trevligt och nu sitter vi hos Hs föräldrar och har efterdrickning. Vad gör ni en fredag som denna? Har ni en mysig hemmakväll eller är ni på väg in i dimman? Är ni lite sugna på en "dagens outfit"? Skulle kunna slänga upp en imorgon bitti.. men det är bara om efterfrågan är stor! Skämt å sido.. Nej, jag slänger upp en i alla fall, vare sig ni vill eller inte. Trist va? Ha en  fortsatt trevlig kväll, mer kommer kanske. Den som väntar på något gott....

Barnpassning


Som sagt så passade jag och E hennes systersöner. Vi skulle steka köttbullar och koka makaroner. När L har ätit upp säger han att han vill ha mer köttbullar, så jag sätter igång en platta för att steka fler. Vad händer då? ALL ström i HEELA huset slocknar. Jag och E kollar på varandra och börjar asgarva. Vad fanken var det som precis hände? då berättar hon för mig att just DEN plattan som jag satte igång skulle man inte starta. Vi fick panik och ville inte ringa hennes syster då vi tyckte att det var fruktansvärt pinsamt. Vi gick ner i källaren och letade efter proppskåpet och hittade det tillslut. När vi väl hade hittat det så sprang vi runt i alla skåp och letade efter nya proppar, utan framgång. Jag ringde min pappa och frågade hur man visste att en huvudsäkring hade gått. E ringde sin mamma och efter många om och men hittade vi faktiskt de nya propparna. Jag satte i nya, men ljuset tändes fantamig inte för det. Nu började vi bli riktigt irriterade... Tillslut ringde Es syster och hon förklarade att vi bara behövde dra en grå knapp upp, och när vi gjorde det... Vad tror ni hände? Ljuset tändes.. FUCK! Så jävla dumma vi kände oss.. Haha, ja annars gick barnpassningen bra.

8 februari


Idag fick jag ledigt från skolan av pappsen. E skulle passa sina systersöner på 3,4 år idag och jag kände att jag kunde ställa upp! Så idag har jag och E lekt mammor så det bara stänker om det. Lagat mat, lekt, kollat på Hitta Nemo och busat. Det hände en liten incident också, men jag har inte tid nu. Håller på att göra mig iordning för att åka iväg. Jag skriver mer när jag är framme! Promise.

Stå ut så länge folks ;)

Dagens outfit

image34
Jaa jag har fortfarande inte blivit bättre på att ta bilderna. Måste nog fota i ett mer belyst rum!

- Gråstickad tröja från H&M
- Mönstrade grå strumpbyxor från Åhlens
- Pump från en affär i Malmö (minns ej vad den hette)
- Svarta lackshorts från GT
- Halsband från H&M

VARNING!!!


SHIIT vad jag är röksugen. Jag skulle lätt kunna bryta ihop och börja gråta nu. Mitt humör är väldigt osäkert och jag känner verkligen att jag blir irriterad för precis vad som helst. Skulle staten inte kunna sänka skatten på cigaretterna så att de blev mycket billigare? Då hade jag kunnat fortsätta röka.. För ja, det är pengarna som är den största anledningen till att jag vill lägga av. Det känns så onödigt att lägga ner 50kr om dagen på något så onödigt som cigg. FAST som sagt, OM det hade varit billigare så hade pengarna inte längre spelat någon roll och jag ahde kunnat få röka tills jag en dag blev gravid. (har gjort en deal med mig själv att sluta röka föralltid när jag blir gravid, då jag inte kommer röka under graviditeten och det känns otroligt onödigt att börja efter 13-14 månader)

image32

Jag blir galen!!

Hur ser min blogg ut när ni är inne? Ser man min bild osv på höger sida? För när jag går in och kollar så är den visserligen på höger sida, MEN den är jättelångt ner. Vad är det för fel? Jag får panik när saker och ting inte är som det ska..

Oh, just det. Jag har inte rökt en ciggarett sen igår när jag sa att jag förmodligen rökte min sista. Bra va? Känner mig riktigt duktigt. Klarade t o m av att inte ta den extremt goda morgonciggen som är den bästa på hela dagen. Credits till Josefin!

Godförmiddag!


Hann inte blogga i morse, då jag hade väldigt kort tid på mig att göra mig i ordning. Nu har jag inte heller så mycket tid på mig, tänkte bara säga hej och visa att jag lever! Blir lite intressantare senare. Hoppas ni överlever?

Godnatt!


Dags för att borsta tänderna och sen gå och lägga sig.. Gud vad det ska bli skönt!

Så, godnatt och sov gott allesammans! Vi hörs imorgon hoppas jag.

Börjar bli nannig


Hah! Där fick man för att man för en gångs skull var pigg och alert i morse. Nu sitter jag och kan knappt hålla ögonen öppna och klockan är inte ens nio. Undrar vad det kan bero på.. Har inte haft en särskilt ansträngande dag, tvärtom. Väldigt mystiskt. Pratade precis i telefon med S. Jag tyckte hon kunde komma hit och spela Gin och rommie med mig (ett kortspel). Fast vi kom fram till att vi båda var trötta och att det tar alldeles för lång tid.. Är det någon av er som har spelat det någon gång? Om inte, så borde jag skriva ner spelregler osv snart. Ett av världens roligaste kortspel!

Why god, why?


Jag förstår mig inte på det här med HTML-koder osv.. Fan jag är nog efterbliven. Jag förstår VERKLIGEN inte. När jag tror att jag fattar så blir det bara fel ändå. Kan inte någon bara göra en fin bloggdesign till mig? Blää..

Hur funkar det?

<a href="http://www.blogglista.se/"><img src="http://www.blogglista.se/button.php?u=Josefinn" alt="Blogglista.se" border="0" /></a>


Är det någon som vet hur man får upp ikoner till bloggportalen, blogglistan osv..? Har suttit och försökt klura ut det, men jag kommer inte vart!! HJÄLP!

Vågar jag berätta detta?


Jag är fortfarande inte helt säker, och jag vet att jag kommer få ångra detta. Jag vill inte att NÅGON ska tjata, för då kommer jag trotsa. Jag tror bestämt att det var sista ciggaretten som jag rökte för 15 minuter sedan. Kanske, kanske inte. Jag berättar imorgon hur det har gått. Håll tummarna för mig!

Höst i 5 månader


Nä, nu är jag trött på det här vädret. Om man ens kan kalla det väder? Jag älskar vår  & sommar, kan leva med vintern, men avskyr hösten. Nu har det varit höst sedan i september/oktober. Vad är detta? Även om det är lite kyligt så kan det väl ändå vara sol någon gång? Jag tycker att solchanserna har varit ytterst få och jag saknar alla mina solbrillor. Det börjar bli tradigt att behöva bylta på sig kläder och frysa häcken av sig varje dag. Jag hade velat spola fram tiden till början av April, för även om våren inte riktigt har kommit då så vet jag att det inte är så långt kvar. Suck!

skåneexpressen 6

Världens grej..
Jag slutade cirkus tio i två idag och bussen hem går oftast varje halvtimme, förutom just kl 14. Så jag och F gick till Max för att få i oss en och annan chili cheese (MUMS!!!!) och sen ta bussen kl 14.30. Jag upptäcker att klockan är 23 minuter över och vi fick snabbt bege oss ut på Ystads kullergator i ilfart. Precis när vi ser baksidan av bussen och känner att vi kan lite lätt pusta ut, så kör den jäveln. Jag fick ett sådant frispel, avskyr att komma försent. Jag ville ju bara hem. I all min ilskasblindhet skickade jag ett förbannande sms till H och ville att han skulle tycka synd om mig. Tyvärr tolkade han det mer som om att det var hans fel att jag hade missat bussen, då fallet inte alls var så. Haha!


Dagens outfit

Ni får ursäkta tapeten, haha. Det är renovering hemma hos mig och H! (plus att spegeln var dammig!!)
Det var jäkla svårt att ta en bra bild så att hela kroppen kom med. Men övning ger färdighet säger man.
image29
Det är lite GT tema över detta!
- Kor, vit klänninglinne från GT
- Skärp från GT
- Tights från GT
- Halsband från GT
- Skor från Scorett

Haha.. Ja, ibland blir det så. Det är ju inte så att man tänker på vart kläderna kommer ifrån när man väljer kläder dagen innan. I skolan hade jag även min svarta Stockh lm tröja i polo.

God förmiddag


Onsdagar är bara såå sköna. Tänk dig själv, du går upp klockan nio fullt utvilad, tar på dig kläderna för dagen och promenixar sedan iväg till bussen. När du kommer till skolan börjar första lektionen direkt, och slutar 60 minuter senare. Klockan är då 11.30 och du får en lång lunch. Sen börjar SISTA lektionen 12.40 och slutar även den 60-70 minuter senare. Det bästa med just denna onsdagen är att det är sju grader ute, alltså inte "kallt".

Har inte så mycket att tillägga just nu.. Blir en dagens outfit när jag kommer hem!
See yaa!

måndag kväll


Ikväll har jag blivit bjuden på bruschetta speciale av H. Det var mucho gott måste jag erkänna. Sitter förtillfället och kollar på CSI. Imorgon ska jag storstäda här hemma. Bara jag verkligen gör det också, har för vana att skjuta på det i sista stund. Vad gör ni ikväll?

teorikursen


image28

Idag har jag varit på körskolan, börjar min teorikurs imorgon. Varje tisdag kl 18.00-cirkus 20.15 i fyra veckor. Det bästa är att jag får det gratis genom skolan, så jag behöver varken betala för böckerna (1200spänn) eller själva kursen. Det störiga är bara att idag skulle jag egentligen träna halv åtta i Ystad. Bussen gick halv sju och vi fick gå 18.40. Svin störigt.. Och imorgon kan jag inte heller för då börjar kursen, så jag får snällt vänta tills på onsdag. Jag vet att man inte ska träna benen två dagar i rad, men det blir kanske ett pass på torsdagen också. Så länge det inte är ett intensiv pass, för så duktig är jag inte.. ÄN! :)

Hör upp! Imorgon börjar jag med min dagens outfit.. Så håll utkik..

4 februari


´Jag sitter nu och försöker lära mig djungeln med alla dess HTML koder. Är det någon som kan förklara? Haha.. Det känns verkligen som ett helt annat språk. I stil med Kinesiska kanske?

På tal om inget! Jag har tänkt börja lägga in Dagens outfit här på bloggen. Om jag känner mig rätt så kommer det inte bli så ofta som jag vill, men jag ska försökta.


fortfarande söndag

Gud vad irriterad jag blir. Hade bara 5% kvar och då slutade den ladda ner av någon anledning. Skitgrej! Så jag fick ladda ner via en annan sida, och nu är det 15% kvar så jag HOPPAS att den är nere så snart som möjligt.

Detta har varit en riktig söndag. Pizza, slapp, och bara tagit det lugnt i soffan. Himla skönt med tanke på helgens bravader.

Frets on fire

                                         

För någon månad sedan spelade jag Guitar Hero hemma hos en kompis till Henrik och jag föll pladask för det. Oturligt nog har jag inget PS2 själv, så att enbart köpa den för Guitar Hero's skull det känns inte så motiverat. Men nu finns den till PC så jag väntar med spänning på att den ska bli nerladdad. Till PC heter det Frets on Fire! Bara 5% kvar nu..

bakfylla

image24
Ge mig ett gäng såna, Van the man på tvrutan, pizza och ett täcke!

söndagen


Det blev en lyckad förfest ändå. Många glada miner, sång och skratt. Henrik stannade hemma medans vi andra åkte iväg till T-valla. Hade inte höga förväntningar alls, och det är nog den inställningen jag ska fortsätta att ha. För varenda gång jag tror det så får jag det hur roligt som helst. Alla borde gå ut utan höga förväntningar! Det var förvånansvärt mycket folk där. Det var första gången på år som jag behövde stå i kö för att komma in, dessutom i cirkus 10 minutas. Helt otroligt! Väl där inne träffade jag på gamla vänner, fullständiga idioter och nya ansikten. Man skulle nog kunna säga att jag nådde min gräns, haha. Jag trodde att jag skulle få sova när jag kom hem, men icke. Honeybunny och D var fortfarande uppe och snackade. Det blev djupa samtal och förhoppningsvis hjälpte det. Nu är även denna helgen slut, och även denna helg har jag inte blivit utvilad. Yey! Lucky me.. Skulle behöva sova minst 72 timmar. I sträck!

M, D och Hjärtat glor på Da vinvi koden. Den filmen är alldeles för avancerad för mig idag. Fast nu håller de en kort paus. Det är musjakt på gång! Henrik står med en golvlist i högsta hugg vid kylen och försöker få syn på musjäveln. D står bakom och blockerar möjliga flyktvägar. Synd jag är så bakfull, annars skulle jag ha fotat eller filmat och lägga upp. Jag och M fick oss ett gott skratt i alla fall :)

GAH!


Var är allt folk? Haha.. Sitter och väntar.. Henrik är på dass, M & M står och snackar i badrummet och sitter själv i tv-rummet. Lyssnar på Robbie Williams, come undone och snackar med lite folk på msn. What a party hah?! Ssss.. Auja, snart kommer en liten kluns folk iaf, runt åtta snåret. Om cirkus 8 minutas!

Innan satt jag och funderade på en sak. Inget vettigt, men dock viktigt. För mig. Stora ord från Josefin ikväll.. Hmpff.. Jaja, ska ha kul ikväll iaf. Sa jag det? Haha.

det är seegt


Nu sitter man här. Vinet i högsta hugg. Det är tingvalla ikväll och jag+H står för förfesten. Alltid kul att städa lite en söndag.. Haha! Mår fortfarande kasst.. vilket gör den här kvällen ganska seg, än så länge. Hoppas på en lyckad kväll med folk man tycker om och mycket dans! Vad ska ni göra en lördag som denna?

Fika

Ska iväg till min mamma strax och äta semlor som hon har bakat idag. Min äldsta syster med hennes två barn kommer också vara där. Saknar de två filurerna, det var ett tag sedan jag träffade dem. Jag drar med mig pojkvännen också. Såklart!


Godmorgon!


Godmorgon lördag och därmed en skvätt bakfylla. Min och Cs duoförfest inför bar a bar var klockren. Hade mycket givande samtal och disskusioner. Det var synd jag inte fotade vår outfit.. vi var riktigt snygga igår! Hahaha :) Jag hade på mig en mörkgrön/turkos tubtop, svarta skinnshorts, svarta pumps och ett snyggt halsband från GT. Ojojoj vad vi skakade rumpan igår.. Träffade en del vi kände också! Är det någon mer än jag som blir knäsvag utav en drink orgasm? Den talar verkligen för sitt namn. Och vad är det med 4a, 6a, 8a? Skulle beställa varsin drink till mig och C (självfallet Orgasm). Bartendern frågar om jag vill ha en 6a...Klart jag tar det då! Fastän att jag vet någonstanns att det kanske inte blir så lyckat. Nåväl, hade en mycket trevlig fredagkväll.

vill ha

1      2  


1 http://www.sidandsally.com/ Ruskigt snygg cardigan från Dagmar. Lite väl dyr kanske, 2 659 pix.. Men ändå!
2. http://www.laredoute.se/ Här hittade jag denna fina tröja med pingvinärmar. Kostar endast 159kr.. skulle kanske ta och beställa en sån? Vad tycker ni om den, hiss eller diss?

WAAAAAAAAAAAAH


Samtal hit, samtal dit. Sms dit, sms hit. Haha.. Är detta en typisk fredag eller vad? Vet inte alls vad jag ska ha på mig ikväll.. Det vankas ju utgång med kära C :) Vet ju inte riktigt vad som passar till den här frisyren.. VIlka färger osv. Sen måste jag ha i åtanke att det är snuskkallt ute PLUS att det blåser som om det inte fanns någon morgondag. Kanske strumpbyxor, svarta shorts och en tubtop? AH jag blir knäpp.. Jag har ingen aning. Det är tur att inte Henrik är hemma, han hade fått spel på mig. Den lyckosten ska till Big Bowl ikväll.. Orättvist tycker jag! Fast å andra sidan så tror jag att jag och C kan få en fantastiskt rolig kväll också!

ps.. jag sitter på golvet och mina fötter somnar hela tiden. Det är inte alls bekvämt!

Ett litet misstag

Förra veckan fick jag ett infall. Alla som känner mig vet att jag alltid har varit blond, i alla tider (låter precis som om jag är gammal..haha). Så i onsdags förra veckan sa min syster att jag skulle ha passat bra i mörkt hår och att jag kanske skulle testa det. Jag funderade på det och ett tu tre så hade jag handlat en mörk hårfärg. Mamma och jag hjälptes åt och resultatet blev väl... sådär. Roligt med lite förändring, men efter ett par dagar ville jag ha tillbaka mitt fina blonda hår igen. Jag förstod att det var svårt, men kom fram till att göra blonda slingor i alla fall. Så jag och Emilia köpte slingor i onsdags och satte igång med processen. Jag fick ha i det maxtid, då det såg morotsfärgat ut efter en halvtimme. När jag kommer hem tvättar jag ur det och märker att extremt mycket hår bara föll av. Jag fick panik och försökte torka det så att jag kunde kamma ut det. Omöjligt. Mitt fina hår förvandlades till någon form av tuggummiliknande svinto hår.. Jag satt och grät i timmar och Henrik försökte trösta mig, men förgäves. Pappa sjukanmälde mig dagen därpå och ringde en frisörsalong i Sjöbo. Jag tog mig dit i ilfart och fick en tid senare på eftermiddagen. Hon konstaterade att det hade blivit bränt och det enda som gick att göra var att klippa av det värsta.. Jag hade inget val, så hon fick fria händer. Från att ha haft pagefrisyr sen i juli, inte ha kunnat göra någon rolig frisyr av det, så har jag längtat efter mitt långa hår. Som man kan göra så många roliga saker med. Nu tar det ÄNNU längre tid... Och visst, frisyren är jättefin and so on.. Men jag ville ju ha långt!! Det är bara till att acceptera verkligheten och gilla läget. Har i varje fall fått många fina kommentarer som värmer. Speciellt från min fina prins som skickade iväg ett sms idag med veckans, kanske månadens finaste kommentar. Den kan jag leva på ett bra tag! Min mamma sa något väldigt sant igår.. "Josefin, du har verkligen alltid fått lära dig den svåra vägen." Och det är nog fan sant. Fast å andra sidan så kommer jag aldrig mer färga eller slinga mitt hår mer än på en frisörsalong.. Så sant jag heter Josefin!! Usch.. Nu har jag malt på om min nya frisyr och tänkte att ni kanske ville se resultatet? Så here it goes, take it or leave it.
 Ny friss!

RSS 2.0