Chiiiing choooong

Ska jag summera helgen? SJUUUUK! Det är fan det enda rätta ordet. Fredagen spenderade jag med två damooor ute i ystad. Det var en massa vin som slank ner, mycket dans och en hel del vinglande. Jag vaknade upp i ett rum och hade inte den blekaste aning om var jag befann mig. Jag försökte desperat tänka tillbaka på kvällen/natten innan men det var väldigt dimmigt. Jag vänder mig om och får se en knöl under täcket vid sidan om mig och blev livrädd. Jag stötte försiktigt och täcket drogs ner och en sömnig och bakfull Sofi tittar på mig.. pweeh! Mamsen ringde och hämtade senare upp mig för att spendera lördagen på playan. Väl hemma, solbränd och rastlös försökte jag ta reda på vad denna lördag kunde bjuda på. Det hela slutade på Chingan med ett mycket trevligt sällskap. Det blev myyyyyycket dricka, ännu mer skratt och ÄNNU mer dricka. Jesus amanda vad vi drack! Jag filmade lite och låg och garvade för mig jsjälv på söndagen när jag kollade på den. När blev trötta på att sitta där begav vi oss till ystad för att göra gatorna osäkra. Bea och jag snapsade teuqila och kände att kvällen kunde gå hur som helst. Vi hamnde tillslut på bar a bar och skakade rumporna. Ja, jag är helnöjd med helgen helt enkelt! Dock var jag lagom trött igår och visste inte riktigt var jag hade röven.. haha.

räckte det för att stilla nyfikna själar som faktiskt läser min blogg lite då och då? Halvflummig inlägg, orkade inte vara seriösare än seriösast idag.

Idag har jag gått i cirkus 3-4 timmar.. mina knä kändes som en åttioårings när vi var framme vid slutmålet. Dock var det ganska härligt för det blev en massa skitsnack, rökande och solande under tiden. Väl tillbaka på skolan bestämde jag, fanny och my oss för att gå ner på stan och se om vi kunde hitta något att slösa pengar på. Lyckades vi? Oooja! Jag bara MÅSTE skryta om mitt perfekta köp idag. Strövade runt på gatorna, tittade lite förtrött i fönstrerna... och vad får jag se? Världens jääääävla snyggaste stövlar ligger i en stålkorg utanför Scorett.. priset? HUNDRA RIKSDALER!! Sanna mina ord människor.. jag höll tummarna i hopp om att strl 38 skulle stå under skon och gjorde det inte det så säg! Jag gick in och prövade dem och fick även syn på det tidigare priset.. håll i er... 1 499kr!!!? Jag frågade hur det kom sig att de hade sänkt priset så mycket och fick till svar att det berodde på att det var det allra sista paret och de ville bara bli av med dem.

Så ja, jag måste säga att jag är helnöjd med min dag!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0